В един прекрасен съботен ден, когато най-накрая можете да си позволите да се отпуснете и да помързелувате, звънецът на входната врата прекъсва безгрижния ход на вашите мисли. Отваряйки вратата, на прага ви очаква истинска изненада - две животни пощальони са ви донесли писма с вести за вашето бъдеще! Когато обаче отваряте пликовете, в тях предсказанията за това какво ви чака в бъдеще са абсолютно различни. Едното животно ви е връчило послание с предсказания за щастие и доволство. Другото обаче ви е донесло вест, предричаща само беди и нещастия.

Кое от изброените по-долу животни ви е донесло добрите новини, а кое е дошло с лоши прогнози? Изберете две различни животни:

1. Тигър.

2. Куче.

3. Овца.

4. Папагал.

5. Костенурка.

Ключ към теста "Картичка от бъдещето"

Бъдещето на повечето хора силно зависи от правилния избор на спътник в живота или партньор. Животните пощальони от този сюжет отговарят на вашите представи за характера на хората, които могат да ви донесат в живота радост или скръб. Психологическата символика на различните животни е сложна и многостранна. Всяко от тях съчетава в себе си цяла поредица положителни и отрицателни признаци и асоциации. В дадения случай животното, което възприемате като добър вестоносец, символизира типа човек, който ще бъде за вас идеален съпруг или съпруга, докато този, който ви носи лошите вести е човекът, от когото се страхувате, който ще ви дърпа надолу.

1. Тигър. Добри новини: Вие се надявате да намерите щастие в съюз с властен и честолюбив партньор, изпълнен с неукротима жажда за власт. Лидер. Скръб и беди: Мисълта за един тщеславен, деспотичен партньор, който ще се прави на владетел на джунглата и ще ви се репчи всеки път, когато трябва да се свърши нещо у дома, ви ужасява.

2. Куче. Добри новини: В партньорството най-много ви привличат вярност и безгранична преданост. Скръб и беди: Вие сте абсолютно несъвместими с онези, които се опитват да угодят на всеки срещнат и постоянно се тревожат за това кой какво ще помисли за тях.

3. Овца. Добри новини: Удовлетворение ще ви донесе само съюз с грижовен, душевно топъл партньор. Скръб и беди: Опасявате се, че съдбата ще ви свърже със скучен домошар, готов да си пасе кротко на една и съща ливада ден след ден.

4. Папагал. Добри новини: Идеален за вас ще бъде словоохотливият партньор, който обича да се повесели и знае как да ви разсмее. Скръб и беди: Трудно е да си представите нещо по-лошо от съюз с приказлив безделник или мързелив бърборко с ярко изразена алергия към каквато и да е работа.

5. Костенурка. Добри новини: Вашият идеален спътник в живота е сериозен човек, на който може да се разчита и който няма да ви изостави в трудна минута. Скръб и беди: Мисълта за това, че може да ви се падне някой муден, бавномислещ партньор ви хвърля в ужас.