- Татко, защо свириш все същите стари песни? Защо си пееш с мелодията? Защото там надолу по улицата нещо се случва – има нов ритъм... и една чисто нова песен.

Той каза: "В живота ми имаше толкова много гняв, за който все пак не съжалявам. И аз като теб бях такъв бунтар. Така че, изтанцувай своя собствен танц и никога не забравяй: чух баща ми да казва: всяко поколение си има своя път, нуждата да не се подчинява. Не забравяй никога, това е в съдба ти - необходимостта да не се съгласяваш, когато правилата застанат на Пътя ти! Не забравяй никога!"

- Майко, защо танцуваш на едни и същи стари песни? Защо пееш само в хармония? Защото там надолу по улицата нещо се случва – има нов ритъм... и една чисто нова песен.

Тя каза: "В сърцето ми има страст на младо момиче за дълъг доживотен дует. Един ден скоро, нечия усмивка ще те преследва, така че изпей своята собствена песен и никога не забравяй: чух баща ми да казва: всяко поколение си има своя път, нуждата да не се подчинява. Не забравяй никога, това е в съдба ти - необходимостта да не се съгласяваш, когато правилата застанат на Пътя ти! Не забравяй никога!"