Тайната на тази диета се крие в комбинацията от определена система за хранене и различни упражнения и водни и козметични процедури.

Понеделник

1. Следобед излезте навън и се разходете с бърза крачка около 1.5 км. – така нито един грам от обилния ви обяд няма да се натрупа на талията ви.

2. Вечеряйте 3 часа преди да си легнете. Можете да ядете ястие от месо или риба със зеленчукова гарнитура по ваш избор. Пийте зелен чай и си направете успокояваща билкова вана за краката и ръцете.

Вторник (ден за разтоварване)

1. Преди обяд можете да ядете само плодове и да пиете чаша витаминизиран сок.

2. Обядвайте нормално. Преди хранене пийте чаша биков чай с мента.


Сряда

1. Направете си млечна закуска – мюсли с мляко, извара или кисело мляко.

2. Обядът трябва да включва две ястия – супа и салата или основно ястие и салата (белият хляб се заменя с ръжен или пълнозърнест). Изчакайте поне 20 минути след хранене, преди да пиете течности (чай, кафе, компот или сок).

3. На вечеря се хранете разделно. Преди лягане непременно изпийте чаша айрян.

Четвъртък (рибен ден)

Рибата се усвоява от организма по-добре, ако след ядене пиете зелен чай. Рибният ден е идеален за посещение на SPA-комплекс или сауна. След сауната можете да ядете само риба, лек плодов десерт и шепа ядки.

Петък

1. Закуска – три пълни супени лъжици овесени ядки, половин чаша прясно или кисело мляко, настъргана ябълка, намачкан банан и ситно нарязано киви. Можете да добавите малко стафиди.

2. Обядът и вечерята може да са нормални. Само не забравяйте след последното хранене да пиете лимонов сок или чаша вода с 1.5 супена лъжица ябълков оцет.

Събота

Почти не се ограничавайте в храненето, но не забравяйте, че не бива да ядете преди лягане и че трябва да правите физически упражнения.

Неделя (ден за разтоварване)

Яжте само ябълки и кисело мляко или ябълки и чай с мляко.