Автор
Woman.bg

Йога упражнения, които ще ни направят по-добри в секса

Сексуалният живот и спортът са неизменна част от здравето ни и от щастливия и пълноценен живот.

Именно заради това би било прекрасно да обръщаме достатъчно внимание и на двете и дори да ги съчеатваме. Един от най-добрите спортове, които ще подобрят способностите ви в секса, е йогата. Ще ви издадем няколко упражнения, с които ще подобрите както духовното си здраве, така и физиката и креватните си умения. Те ще ни помогнат да повдигнем самочувствието си, да се успокоим и съответно да бъдем още по-привлекателни. Вижте как да стегнете тялото си и да подобрите сексуалните си способности.

Поза 1: Стрелец

Легнете по гръб върху равна повърхност, като краката ви са свити, а стъпалата са допрени едно в друго и коленете ви сочат навън. Отпуснете ръцете си встрани и дишайте бавно. Стойте в тази поза в продължение на 5 минути.

Поза 2: Протягащо се куче

Изправете се и след това бавно се наведете, докато докоснете пода с ръце. Разпределете тежестта равномерно между ръцете и стъпалата, като се стремите те да бъдат изправени.



Поза 3: Йога клек

Изправете се, като краката ви трябва да бъдат отворени настрани малко повече от ширината на раменете. Клекнете и се опрете на дланите си, които ще разположите между краката си.

Поза 4: Клек с разтягане

Застанете в поза за лицеви опори и преместете единия си крак напред. Петата ви трябва да бъде на една линия с лакътя ви. Постойте в тази поза 5 минути, след това сменете крака.

Поза 5: Странично навеждане

Застанете стабилно на два крака в разкрачен стоеж. Наведете се към десния, като в същото време не сгъвате левия. Направете същото и на другата страна.



Поза 6: Лотос

Най-добрата поза за разпускане и медитация в напрегнатото всекидневие. Просто седнете удобно на пода с изпънати крака. След това сложете дясното си ходило на лявото бедро и лявото си ходило на дясното бедро. Отпуснете ръцете си и сложете длани върху коленете. Изправете гърба, затворете очи и дишайте дълбоко.

Четете още: Любимата на Хари вае фигура с паста и розе!