Тейлър Суифт е една от любимите ни звездни красавици, които винаги изглеждат стилно и са в отлична форма.

Освен всичко тя е от най-активните дами в шоубизнеса и дори когато не изнася концерти пред милионната публика, отново радва феновете си, пускайки нов видеоклип към поредния си хит или споделяйки непрестанно в Instagram романтичните мигове с любимия си Калвин Харис и впечатленията си от живота. По всичко личи, че младата дама обича не само сладките моменти, но и вкусните калорични десерти и ни най-малко не се лишава от тях. Сега ще ви издадем тайната на умерения хранителен режим на Тейлър, с който тя поддържа прекрасното си тяло.

Бомбастична закуска

Не, Тейлър не яде мюсли и плодове за старт на деня си. Тя обича да прави палачинки от елда, които покрива с шунка и пържено яйце. Закуската й задължително е придружена с чаша портокалов сок.

Храни се здравословно от понеделник до петък

През седмицата Тейлър залага на салатите, йогурта и полезните сандвичи, придружени със сладки напитки. Пред Vanity Fair красавицата споделя, че обожава да похапва сандвич с пилешко и лимонада с лавандула.

Когато дойдат почивните дни, русокосата дама обича да си угажда с любимите си десерти. Тейлър не веднъж е споделяла, че не се лишава от любимите си храни, но понякога ги прави по-здравословни. Често обича да похапва пица без глутен и да я съчетава с чаша бяло вино.

Обожава лесните и бързи рецепти

Тейлър е фен на кулинарните предавания и като цяло за нея храната е изкуство, чрез което обича да си доставя удоволствие. Една от любимите й рецепти е печена риба с горчица, която не отнема повече от 25 минути за приготвяне и е прекрасна зашищаща вечеря. Суифт е почитател на известния кулинар Ина Гартън и често изпълнява нейни рецепти. Една от тях е и тортата със знамето на САЩ, с която тя и приятелите й отбелязаха 4-ти юли.

Звездата владее прекрасно пекарното изкуство

И често го показва с гордост в Instagram.

Обича да посещава Starbucks

Любимата напитка на Тейлър е диетично ванилово лате, което е неразделна част от дните й между понеделник и петък. През уийкенда разнообразява с калорично подправено с много захар и канела лате.

marieclaire.com,instyle.com,countryliving.com,theodysseyonline.com,designsnext.com

Последно от woman.bg