Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везните са късметлии днес, Рибите да се доверят на интуицията си

Овен- Още от сутринта ще ви върви, ще се появят много планове и идеи. Поддържайте в равновесие бюджета си. Може да ви предложат участие в дългосрочен проект, но не се хвърляйте на сляпо.

Телец- Заемете се само с тези дела днес, които не изискват от вас допълнително нито умствено, нито физическо усилие. Силно ще усетите външния свят. Трябва да разберете, а не да променяте ситуацията.

Близнаци- Бъдете днес по-близко до реалността. Избягвайте умственото напрежение и физическото натоварване. Обърнете си внимание на външността. Трябва да направите нещо за подобряване на имиджа си.

Рак- Ако тези около вас са забравили правилата на честната игра, то вие можете да си умиете ръцете и да действате както сметнете за добре. Отделете си време за това, което сте намислили. Не скривайте вашите желания, точно обратното – изразете ги!

Лъв- Проблемите ще се въртят предимно около битовите грижи. Вашите планове ще се реализират най-добре в сътрудничество с други хора. Не се отказвайте от нещо, където вече сте стигнали почти до края му.

Дева- Вашата днешна активност ще бъде на висота. Ако искате да покорите света, то не трябва да лежите на дивана, а да запретнете ръкави и да се заемете с отстраняване на трудностите една по една.

Везни- Постарайте се да се справите с всичките си отговорности. С повече старание ще успеете във всичко. Днес и най-дребното нещо може да се превърне в успешно основание за вас. Късмета също ви съпровожда.

Скорпион- Душевните терзания няма да ви донесат нещо добро. Решете си най-накрая какво искате точно. Само изясняването на състоянието ви ще ви донесе покоят, от който имате нужда. Трябва да помислите как да разнообразите живота си повече.

Стрелец- Спокоен в делово отношение ден. Рутинната работа ще ви отнеме повечето време. Вашият партньор очаква да му обърнете нужното внимание. Заедно сега може да обсъдите някои проблеми.

Козирог- Ще подпомогнете с лек тласък ситуацията около себе си в направление подобрение на обстоятелствата. Сега търсите и най-точното и безгрешно решение и ще го намерите. Запазвайте търпение и продължавайте напред.

Водолей- Днес вашата прямота и позитивна откровеност могат само да съдействат за доброто разбиране с околните. Обемът на вашата работа ще нарастне, но слава Богу, ще успеете да се справите с всичко.

Риби- Днес се доверете отново на интуицията си. Ще се наложи да направите някаква жертва, но после ще оберете плодовете на това жертвоприношение. Само ще трябва да почакате известно време.