Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везните обсебени от творчески ентусиазъм. Скорпионите объркани в любовта

Овен - Успехът ви ще бъде правопропорционален на вашата активност. За своите цели ще предпочетете да се възползвате от недостатъците и слабостите на околните, но внимавайте да не прекалявате.

Телец - Тактично се приспособявайте към настоящите обстоятелства и не им се съпротивлявайте. Вероятно ще трябва да положите доста усилия навсякъде. Кардиналните промени, които обмисляте, могат да бъдат предприети вече.

Близнаци - “Много труд” е мотото на днешния ви ден. Подходящо време както за умствена, така и за физическа работа. Напълно е възможно да попаднете на щастливо стечение на обстоятелствата.

Рак - Отношенията с околните през днешния ден няма да са твърде стабилни. Възможни са както приятни моменти, така и разочарования. Промените около вас съпътстват и промените в душата ви.

Лъв - Всички не може да са сред късметлиите, но мнозина ще са облагодетелствани от нещо, като се окажат в точното време на точното място. Втората половина на деня ще бъде по-хармонична и продуктивна.

Дева -
Вашите успехи няма да останат без внимание, а идеите ви ще предизвикат интерес. Денят отлично подхожда за делови срещи, а преговорите ще бъдат успешни. Аналогични тенденции се забелязват и в личния живот.

Везни - Повечето от вас ще се интересуват от получаване на нови знания и достигане до сърцевината на нещата. Увеличават се и творческите ви способности. Следвайте собствената си устременост и вътрешния подтик.

Скорпион - Вероятно ще се почувствате объркани в любовните си отношения. Вашата привързаност може да се окаже повече разрушителна, отколкото градивна. Не задушавайте партньора си и му оставете повече пространство.

Стрелец - Денят е добър и носи равновесие, но някъде по пътя сте загубили своето вдъхновение. Нуждаете се от стимулация на мозъчната дейност. Избягвайте обаче да използвате големи количества кафета и силни чайове като заместители.

Козирог - Продължавайте да бъдете практични, рационални и педантични в работата си, но не придиряйте за действията на другите повече, отколкото би трябвало и не търсете грешки там, където ги няма.

Водолей - Развитието на събитията до голяма степен зависи от личните ви мотиви и подбуди. Внимавайте много, защото самосъзнанието ви днес има освобождаващо и разширяващо въздействие.

Риби - Сега сте съсредоточени най-вече върху себе си. Аналитичните ви способности са на ход. Набиват ви се всички детайли, които досега сте пропускали. Не съдете строго себе си. Постепенно през деня ще намерите своето умиротворение.