Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везните днес ще бъдат необичайно енергични и позитивни

Овен- Може да изпаднете в угнетено настроение. Не се поддавайте на напразни илюзии и се опитайте да се вземете в ръце. Уважението към себе си е изходната точка за действие. Доверете се само на изпитаните методи.

Телец- Днешният ден може да не се отрази благоприятно на семейните ви отношения. Вашата затвореност и спускането на прегради между себе си и околните може да затрудни общуването ви с тях.

Близнаци- Днес сякаш ще бъдете заобиколени само от лица с каменни изражения и ще трябва да положите усилие, за да разгадаете какво се крие под тези маски. Бъдете внимателни и вежливи в нормални количества.

Рак- Днес е необходимо да сдържате страстите и емоциите си. Ще нараства вътрешното ви напрежение, недоволство към себе си и към целия свят. За предпочитане е да избягвате вземането на сериозни решения.

Лъв- Прекалената самонадеяност може да ви създаде излишни проблеми. Безотговорността на другите също. Вашите позиции може да се разклатят. С партньора си ще стигнете до временно примирие.

Дева- Няма да е лошо да се заемете със самоанализ и да се опитате да разберете най-напред себе си. Повишената ви емоционалност може да повлияе на правилното ви светоусещане и възприятията ви.

Везни- Днес вашият оптимизъм е доста силен и ще бъде основен двигател на действията ви. Имате в себе си такъв заряд, че ще се справите с всички трудности. Вечерта обаче се отдайте на една добра почивка.

Скорпион- Внимавайте да не станете жертва на чужда грешка и да обвинят вас. Не е за предпочитане да изказвате мнението си и да влизате в полемика. Енергийните ви резерви са намалени.

Стрелец- Не се поддавайте на внезапни импулсивни действия. Вършете си предопределеното за днешния ден и направлявайте енергията си в правилното русло. Отношенията ви с любимия човек се хармонизират.

Козирог- Имали сте и по-добри дни от днешния. Настроението ви не е на нужната висота. В интимния живот не всичко е както на вас ви се иска. Обладани сте от вътрешно напрежение. Лесно може да се почувствате обидени.

Водолей- Днес е актуално за вас правилото “бързай бавно!”. Заемете се с нещо полезно, за да нямате време за безсмислени разговори. Необходимо е да контролирате изказванията си и да бъдете внимателни, за да не обидите човека, на когото държите.

Риби- Денят може да донесе на някои изпитания, които ще преодолеете с високо вдигната глава. Творческите хора ще получат вдъхновение. Може да възникнат любовни чувства към авторитетна или значителна личност.