Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, съдбата е благосклонна към вас днес

Ден за уреждане на материални и финансови въпроси. Ще имате достатъчно енергия за начални стъпки в реализирането на някакъв проект. Значителна доза борбеност ще ви помогне да завършите добре сделките или да се наложите в някакво трудно начинание. Избягвайте арогантното поведение. Има възможности за успехи, при условие, че преценката ви е била правилна. Денят може да се превърне в ден на противоборствата или непредвидените проблеми. Пазете се от травми.

Овен- Днес ще нарастват вашите амбиции. Може да поискате да засилите вашата сфера на влияние в бизнеса или да станете важна фигура за човека, когото обичате. Голяма е вероятността да ви се предоставят от живота нови възможности.

Телец- Въпреки новите възможности или познанства, на вас ви е по-добре да вървите по вече познатия и утъпкан път, отколкото да се отбиете по страничната пътека. Обаче направете усилие и погледнете на нещата в перспектива!

Близнаци- Твърде е възможно за голяма част от вас да трябва внезапно да отпътувате в командировка или да напуснете града. Някои ваши предположения ще се потвърдят. В личните отношения не се отдавайте на прекомерни чувства.

Рак- Може към момента да изглеждате твърде скромни, но това не означава, че ще бъде все така. Звездите ви съветват да изживеете настоящето подобаващо и да не се замисляте за времето напред. Концентрирайте се тук и сега!

Лъв- Не са изключени препятствия по отношение на това, с което сте се заели. Може да бъдете недоволни към някои детайли. Ако сте в среда, където има работен колектив е възможно да се развие интрига, борба за власт и надмощие.

Дева- В днешният ден ви зове дълга - професионален или друг някакъв. Даже нещо съвсем дребно може да ви вбеси днес. Не е най-удачният момент да встъпвате в нова длъжност или да започвате нещо ново. Въздържайте се от окончателни решения!

Везни- Съдбата ще е блага днес към вас. Избягвайте да влизате в резки противоречия и стълкновения. Започнете деня с това, което е актуално към момента за вас. Ще бъде провокиран интересът ви към нещо.

Скорпион- Вие сте готови в днешния ден да се отдадете без остатък на някое ново дело или на любовно приключение. Обаче звездите приятелски ви съветват да направите малка пауза и да се опитате да видите нещата откъм по-практичната им страна.

Стрелец- През този ден вас ви дебнат капани, в които е по-добре да не попадате. Може да изпитате завист към чуждия талант, успех, авторитет, привлекателност или придобивки. Или пък да ви обземе мания за величие или необоснована претенциозност. Бъдете по-самокритични!

Козирог- Не е изключено днес да възникнат противоречия между домашните ви отговорности и професионалните задължения. Оценете преимуществата и недостатъците на създалото се положение, но не бързайте да вземате решение.

Водолей- Това, което ви обкръжава, може да престане да ви носи удовлетворение. По този повод ще ви се появи стимул да разширите жизненото си пространство, в какъвто и да е смисъл. Може да започнете да обмисляте възможността за ново пътуване.

Риби- Днес се обновява енергията ви чрез космоса. Подходящо време за благотворителност. Вашият светоглед ще бъде подложен на тестване. Простете на неприятелите си и тези, които са ви огорчили (заради себе си) и отворете сърцето си за любовта.