Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, очаква ви емоционален ден!

Овен- Днешният ден не много удачен. Не вършете важни работи. Не е изключено поради настъпващото новолуние да бъдете изнервени, да страдате от безсъние и да забелязвате липса на подем на силите.

Телец- Днес не е най-добрият ден за вас. Възможно е да се сблъскате с всевъзможни препятствия. Отначало сякаш нещата ще ви се изплъзват от ръцете, но после всичко ще се нормализира. Възможни конфликти и спорове с партньори.

Близнаци- Денят ще се отличава с леко конфликтна атмосфера. От вас се иска само да бъдете внимателни. Възможно е да получите финансова помощ от хора, които и преди са ви оказвали такава своевременна подкрепа.

Рак
- Забележимо нарастване на чувствителността ви. Вътрешното напрежение ви подтиква да търсите разбиране в близките си хора и начин да подобрите настроението си. Не е добро време за творчески прояви и самопрезентации поради настъпващото новолуние.

Лъв- Намаляват творческите ви способности, интуицията и сексуалността. Не съвсем подходящ ден за комуникации, телефонни разговори, уреждане на документация, установяване на контакти. Възможни проблеми с по-възрастни хора.

Дева- Ще съумеете да обърнете почти всяка ситуация, с която се сблъскате в своя полза, макар и с известни трудности. Все пак избягвайте да се занимавате с това, в което не сте силни и компетентни. Ще откриете, че имате нови фенове.

Везни- Околните не могат да съзрат емоционалната ви неустойчивост зад маската на спокойствие и увереност. Колкото това е във ваш плюс, толкова и ви вреди тази позиция. Днешният ден за някои Везни ще бъде силно емоционален.

Скорпион- В любовните отношения не допускайте емоциите да затъмнят здравият ви разум, защото ситуацията ще започне да се развива не в това направление, в което би трябвало или на вас би ви се искало.

Стрелец
- Днешният ден е леко неопределен, повече клони към това да е напрегнат. Успех трудно ще има там, където се водят тайни преговори. Вие не разкривайте своите карти. В любовта може да се очакват приятни емоции.

Козирог- Денят може да бъде доста напрегнат и труден. Може да се наложи да направите промени и размествания в графика си за деня. Избягвайте енергичните действия, стресовите ситуации, спорове, конфликти и шумните компании.

Водолей- Възможно е през днешният ден да са напрегнати отношенията с колегите ви, да се появят някои нови проблеми за разрешаване. Не бива да си пъхате носа в чужди тайни, защото ще се сдобиете с чисто нови врагове.

Риби- В този ден ще намерите начин да се освободите от стереотипите в своето съзнание. Опитайте да запазите неутралитет в междуличностните отношения. Възможно е някой да накърни вашето самолюбие въпреки всичко.