Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телците ще имат добри възможности, Скорпионите да се пазят от измами

Овен- През днешния ден ще бъдете по-чувствителни от обикновено. Не е изключено да преживеете разочарование. Възможно е дори да бъде забележка подхвърлена от напълно непознат човек.

Телец- Ще имате добри възможности днес. Бъдете тактични и внимателни не само по отношение на хората, на които държите, но и на всички останали. Така ще избегнете и всякакви недоразумения помежду си.

Близнаци- Трябва да бъдете много внимателни днес. Обърнете повече внимание на текущите въпроси. Главната опасност за вас стои сега в неправилното вземане на решение и неправилни действия.

Рак- Ще срещате затруднения в общуването през днешния ден. Сблъсък между идеи и мнения може да доведат до изнервяща обстановка за вас. Внимавайте, ако провеждате делови преговори.

Лъв- Ако имате да обсъждате важни въпроси, това трябва да стане в спокойна обстановка. Благоприятно е за участие в светския живот. Можете да си позволите малко разточителство за лично удоволствие.

Дева- Денят носи известна опасност в някои аспекти, затова проява на повече предпазливост няма да ви навреди. Бързо се нервирате. Настроението ви е нестабилно и някои субекти лесно могат да го влошат още повече.

Везни- Събитията около вас може да не се развиват точно, както ви се иска, но някои обстоятелства просто трябва да се приемат без роптаене. Търпеливо и последователно се занимавайте само с това, което действително е по силите ви.

Скорпион- Избягвайте прекаления оптимизъм и прекалената екстравагантност. Ще имате допълнителни трудности. Пазете се от загуби и измами. Първите впечатления днес могат да ви подведат.

Стрелец- Вашето общуване ще протича лесно. Ще бъдете твърде приятни за околните с приповдигнатата си духовитост и добро настроение. Ще успеете да изплувате над всекидневната рутина.

Козирог- В добра физическа форма сте. Професионалната ви работа изисква голямо внимание през днешният ден. Не сте застраховани от евентуални грешки. Вероятно ще изпаднете в двусмислена или затруднена ситуация.

Водолей- Избягвайте да общувате с хора, които се опитват да ви налагат своята воля. Денят е по- благоприятен за вас във вечерните часове. Тогава можете да се развихрите и да покажете въображение.

Риби- Вашият темперамент е ключът към развоя на събитията. Сега е време да вземете всичко в свои ръце, но само ако останете спокойни и се научите да контролирате себе си, ще контролирате и ситуацията.