Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телците и Раците да се пазят от недоброжелатели. Водолеи, това е вашият ден!

Овен- Няма да ви е особено леко, но от това не се умира. Ще се справите с възникналите проблеми. Избягвайте публичните изяви. Постоянно ще спорите с близките си, макар да си обещавате да запазите спокойствие и да проявите отстъпчивост и сговорчивост.

Телец- Благодарение на своята находчивост, ще успеете да се измъкнете от трудно положение. Вашите недоброжелатели в момента не представляват сериозна заплаха, но все пак бъдете бдителни и внимавайте.

Близнаци- Предстои ви да се справяте с някакви неприятни дела, които не бива да се отлагат, нито да бъдат оставени на други хора. Колкото по-бързо пристъпите към тяхното изпълнение, толкова по-добре.

Рак- Един опасен ден, който лесно може да се превърне в неудачен, ако не бъдете достатъчно бдителни, предпазливи и внимателни. Разчитайте само на собствените си сили. Хората, желаещи да помогнат, ще оказват само мечешки услуги.

Лъв- Денят може да донесе известни вълнения, да възникнат трудности в работата, а професионализмът ви може да бъде поставен под съмнение. Възможни са сериозни разногласия с ръководството. Нежелателно е за любовни срещи.

Дева- Не губете надеждата си за успех. Дори вашите планове да се провалят един по един, пак не губете надежда. От много работа може пот да ви избие на челото, но ще получите в края на деня удовлетворение от свършеното.

Везни- Ще успеете да се справите с делата си, но ви трябва творчески подход. Бъдете внимателни към работата с документи. Като цяло този ден подхожда повече за решение на рутинните задачи, отколкото за нови.

Скорпион- Денят ще е малко по-добър от предишния. Ще имате шанс да се приближите към целта си, затова не изпускайте момента и насочете силите си на там. Съсредоточете се върху главното.

Стрелец- Днес ще бъдете много актуални. Може да бъдете засегнати от негативните тенденции на деня, но не е задължително това да се случи. Ще си спомните за нещо несвършено и ще насочите усилията си на там.

Козирог- Днес може да имате сериозни разногласия с колеги или партньори. Ще бъдете лесно раздразнителни, защото напрежението е вътре във вас. Намерете друг начин за изпускане на парата. Творческият ви потенциал е понижен. Страдате от недостиг на идеи.

Водолей- Импровизирайте, експериментирайте, бъдете оригинални и екстравагантни - това е вашият ден. Другите също имат големи очаквания от вас, затова се мобилизирайте и гледайте да не се изложите.

Риби- В края на деня ще отчетете, че сте имали труден ден. Не се оставяйте да бъдете марионетка в ръцете на съдбата, дори да ви се иска да се отпуснете и оставите по течението на живота. Заемането на активна жизнена позиция е най-добрият способ да противостоите.