Овен- Самочувствието при Овните ще се влияе от начина им на живот. Необходимо е да избягват вълненията, напрежението и стресовите ситуации. Подходящо е гладуването днес. Полезно действие ще окаже и контрастния душ.

Телец- Това е един едва ли не вълшебен ден за Телците. Ден на радостта и удоволствието. Всичко хубаво ще бъде увеличено, докато негативното ще бъде минимизирано до едва видима точица.

Близнаци- Многото контакти, срещи и телефонни разговори ще натоварят Близнаците и ще натоварят нервната им система. Нужно е да се избягват вълненията и споровете. Разходка извън града ще задоволи потребността ви от повече кислород.

Рак- За Раците ще са характерни през днешния ден повишена чувствителност, сприхавост и емоционална нестабилност. Полезни за тях ще са водните процедури. Голяма е вероятността да попаднете на щастлива случайност.

Лъв- Лъвовете ще са склонни да изпитват известна доза безпокойство, страхове и тревоги, което пък може да стане причина за тяхното безсъние. Добре е да се избягва употребата на лекарства, ако не е крайно наложително и алкохол също.

Дева- Девите се нуждаят от съвета на добър приятел, за да вземат правилното решение. Състоянието на здравето им зависи от качеството на храната. Да избягват безразборното ядене и хапването на бързо и между другото.

Везни
- Избягвайте да общувате с импулсивни и ексцентрични хора, което ще ви направи още по изнервени и ще почувствате дори умора от тези контакти. За съжаление някои Везни няма да могат да прескочат неудачите в любовта.

Скорпион- Заниманията със спорт, фитнес могат да доведат днес до травми. Да се избягват излишествата в яденето, алкохола и секса. Неподходящата диета ще окаже влияние върху черния дроб и подстомашната жлеза.

Стрелец- Днес може да рискувате, да играете опасни игри, но нека да е в разумните предели все пак. Късметът ще ви съпровожда и съдбата сама ще ви поднесе ключът към успеха. Не бива да стигате до преяждане и да пиете много течности!

Козирог
- Колко много неща ви очакват днес само, но разбира се, че ще се справите с всичко. Настроението ви през целия ден ще се поддържа в стабилно радостна нота и ще завърши с мажорният акорд на приятен сюрприз.

Водолей- Липсата на свободно време при Водолеите ще се компенсира от положителните емоции от благоприятното стечение на обстоятелствата. Повишена сензитивност и впечатлителност особено при жените.

Риби- Рибите ще бъдат особено привлекателни и ще излъчват флуиди, с които ще привличат околните. Стабилизиращо въздействие ще окажат приятелите и жените. Има опасност от изостряне на някои хронични заболявания.