Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес Вселената е на ваша страна!

Овен- На вас не ви достига търпение. Проявявате далеч не най-добрите страни от своя характер, но не успявате да се справите със себе си. Другите трудно ви разбират. Някои Овни ще се почувстват дори наскърбени.

Телец- Вселената определено днес е на ваша страна. Вие просто се наслаждавате и радвате на живота. Целия ден ще имате добро настроение и благоразположение по непонятни за другите, а може би и на самите вас причини.

Близнаци- През днешния ден вашите антени са доста чувствителни и настроени на режим приемане. Твърде многото дейности и общуване към вечерта ще ви накара да се почувствате достатъчно изморени и отпаднали.

Рак- Може да се очаква при вас лек спад в настроението ви, лесна уморяемост и незначителни проблеми със здравето. Избягвайте обсъждането на сериозни теми. На повечето от вас ще им се иска да бъдат оставени сами и на спокойствие.

Лъв- Прекарайте деня спокойно, не хабете много физически сили, защото трудно ще ги възстановите след това. Вашата енергия повече подхожда за довършване на започнати дела, отколкото за нови начинания.

Дева- Вие си правите интересни планове, но малко трудно ще можете да ги реализирате. Добре ще е да сте подготвени за това. В средата на деня ще ви обхване странно емоционално състояние.

Везни- В началото на деня и даже към средата му настроението ви ще бъде не съвсем делово. В този период не се нагърбвайте с дълговременни и сложни задачи. Напълно достатъчни са кратките задачи, които лесно могат да се изпълнят.

Скорпион- Днес вашите мисли плуват в главата ви като в дълбоководна река. Може да влезете в силен конфликт с някои личности през днешния ден, но е по-добре да не го правите. Разговаряте на напълно различни езици и е излишно.

Стрелец- Контролирайте горещия си темперамент. Днес сте склонни да се хвърляте във всякакви крайности. Главното е да не кипвате, а до няколко дена всичко ще се успокои и нареди както трябва.

Козирог- Енергичното ви настроение от първата половина на деня може и да спадне, ако нямате възвишена или тайна цел, която да ви води. Не отговаряте на всички знаци на внимание, които получавате от другите. Бъдете готови за неочаквани открития.

Водолей- Първата половина на деня ще ви призовава да се наслаждавате на почивка, любов или творчество. Имате вътрешна готовност да получите от всичко това искрено удоволствие. В края на деня ще са актуални съвсем други теми.

Риби- Вие се чувствате доста объркани и само приятелски съвет може да ви помогне малко да подредите мислите си. Актът на доброта от страна на другите оставя вътре във вас топло усещане за разбиране и съчувствие.