Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес ще узнаете важна за бъдещето ви информация

Овен- Бъдете повече внимателни, денят е травмоопасен за Овните. Позитивното отношение към живота ще ви помогне да победите всички негативни стечения на обстоятелства в този период.

Телец- Денят ще е удачен в много отношения. Звездната обстановка благоприятства финансовата сфера. Не е изключено неочаквано събитие, при което ще узнаете нещо такова, което ще окаже благотворно влияние върху бъдещите ви дела.

Близнаци- Денят може да се окаже неблагоприятен за Близнаците и наситен с най-различни недоразумения. Добър вариант на поведение е да избягвате хората, които не са ви приятни и не предизвикват доверието ви.

Рак- Денят е нееднозначен и изисква вашата предпазливост. Не предприемайте решителни действия, избягвайте комерсиалните дела дори финансовото ви положение да е неустойчиво.

Лъв- Денят ще е леко напрегнат, затова не се захващайте да доказвате собствената си правота. Здравословното ви състояние не е на високо равнище. Бъдете умерени в употребата на храна и алкохолни напитки.

Дева- Не съвсем благоприятен ден относно здравето, снижение и на сексуалната активност. Не са изключени разриви в отношенията заради спорове и взаимни обиди. Може да почувствате, че последователно не ви върви в редица неща .

Везни- Този ден обещава за Везните значителни промени. Това, което замислите днес, лесно ще може да се осъществи в близко време. Не споделяйте за своите намерения и планове. Не се доверявайте на чуждо мнение, защото ще бъде грешно.

Скорпион- При днешните обстоятелства на преден план ще излязат проблемите с неверността и лъжливи обещания. Допустимо е да имате финансови загуби. Проблеми със здравето също са възможни дори да е едно леко главоболие само.

Стрелец- Звездната обстановка остава нестабилна все още. Работата или делата ви ще изискват двойно повече усилия, а в същото време няма съществени резултати. Не е изключен проблем от имуществен характер.

Козирог- Времето изглежда подходящо за придвижване на административни въпроси. Упоритостта ви и личното обаяние ще ви помагат много. Нещата ще стават с лекота. Обмислете приоритетите си и прегрупирайте силите си там, където е необходимо.

Водолей- Не предприемайте нови дела, защото резултатът ще е съмнителен. Някои хора може да се отнесат недобросъвестно и подвеждащо към вас. Има добри изгледи да решите възникнали вече проблеми в любовните си отношения.

Риби- Денят ще носи малко нагнетяваща атмосфера. Някои обстоятелства могат да се стекат неблагополучно. Възможни са проблеми свързани с близки за вас хора. Това може да повлече финансови разходи след себе си.