Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелците неустоими днес, Телците да внимават с флиртовете на работното място

Овен- Всичко, което правите през този ден ще ви служи за основа на бъдещите достижения. Не обръщайте внимание на всички неща, които ви казват. С това само ще затормозите съзнанието си.

Телец- Представителите на мъжкото съсловие ще имат възможността да демонстрират своите таланти и способности. Внимавайте с флиртовете на работното място. Някои хора тълкуват всичко по своему и могат да допринесат за неприятности.

Близнаци- Въздържайте се от екстравагантни постъпки и не се опитвайте да им намирате оправдание. Продължителната почивка и ранен сън, ще избавят умът ви от натрупаното напрежение.

Рак- Днес ще се чувствате нервни и неспокойни. Трудно ще ви бъде да стоите на едно място или да се съсредоточите върху каквото и да е. Избягвайте важните дела, защото не сте способни в момента на трезва оценка.

Лъв- Днес вероятно ще се радвате на прилив на сили и добро настроение. Служебните дела ще изискват максимална концентрация, дисциплина и организираност. Има вероятност да ви изненадат приятно.

Дева- Препоръчва ви се да сте сдържани днес. Някои психологически проблеми могат да излязат на преден план. Отделете време на семейството, домашните задължения и въпросите свързани със собствеността.

Везни- Проблемите лесно ще решите с повече демократичност. Избягвайте да вземате спонтанни решения. Доверете се на приятелите си, защото някои от тях могат да помогнат за преодоляване на трудностите ви.

Скорпион- Денят ще бъде благоприятен и удачен. Някои от вас ще получат потвърждение за своята обаятелност, което ще повдигне още повече самочувствието ви, а точно от това имате нужда сега. Намерете си повод за разпускане и релакс.

Стрелец- Без каквото и да е усилие от ваша страна ще очаровате почти всички. Някои от вас ще получат дори признание. Пазете в тайна вашите идеи и желания. Още не е време да ги изваждате на бял свят.

Козирог- Може да получите интересно предложение, но ще трябва да помислите внимателно върху него. Умението рационално да планирате вашите дела и да разпределяте силите си ще ви помогне много.

Водолей- Внимавайте, когато раздавате съвети на други хора. На работното ви място са възможни конфликти, затова бъдете внимателни в думите и действията си. Повишено е нивото на раздразнителност в хората.

Риби- Ако приемете да участвате в интересни мероприятия, ще се повдигне нивото на енергията и тонуса ви. Има обещаващи показатели за парични постъпления, но за съжаление няма да е при всички.