Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, ще намерите отговорите на въпросите, които търсите

Овен- Въпреки структурите, традиции и други фактори, върху които изграждате вашата работа и живот, те могат съществено да се променят или напълно да се преобразят под въздействието на настоящите условия.

Телец- Днес има тенденция за пречки, които ще трябва да преодолявате. Опитът на някои да се вземат на сериозно или да преувеличават своята значимост, ще предизвика ответна реакция у тези, които имат повече власт и влияние над вас.

Близнаци- Въпреки че последствията от сегашните обстоятелства може в края на краищата да станат ваша лична работа, повечето връзки, идеи и методи, с които трябва да се справяте в този период, ще касаят повече социалните въпроси и обществените дейности.

Рак- Хората и ситуациите, които ви обещават лично влияние или възможности да се използва всичко във ваш интерес следва да се избягват. В някои случаи може да бъдете главно действащо лице, но в други да сте просто жертви.

Лъв- Потребността ви от изява на собственото Аз, може да ви подбуди да демонстрирате достойнствата си на показ. Чувството ви за хармония ще бъде загубено в този ден. Изтънчеността и елегантността ви могат да отстъпят място на грубите обноски.

Дева- Възползвайте се от настоящите възможности, за да предприемете практически действия, които в крайна сметка ще доведат до успех в кариерата ви или до признаване на вашата индивидуалност и талант.

Везни- Някои събития и взаимоотношения ще носят възбуждащ и стимулиращ характер. Партньорството, сътрудничеството, дипломатическите маневри могат да бъдат успешни, но има и вероятност въпреки цялото ви старание да не протекат съвсем гладко.

Скорпион- Енергията на събитията за вашия зодиакален знак е твърде благоприятна. Сегашната ситуация дава възможност да се засили властта и влиянието ви в някаква сфера от живота ви и да си върнете изгубеното.

Стрелец- Ще получите отговорите, които търсите с помощта на околните. Вие разполагате с всичко необходимо, но не трябва да го приемате за даденост. Ще разберете как да приложите незабележимата, но мощна сила на вашите способности.

Козирог- Самите вие, а и тези, с които ви се налага да комуникирате, не сте предразположени към никакви компромиси, до колкото възможностите за това са вече изпуснати. Без значение каква е ситуацията, едва ли днес ще изглежда толкова привлекателна.

Водолей- Не пропускайте случай да демонстрирате смелост, честност и всеотдайност или да защитите смело своите принципи. Любимия човек е готов да ви подкрепи, но може да не му достигне такт и деликатност, така че случайни обиди, не са изключени.

Риби- Провокации най-различни ви очакват през днешния ден. Други хора могат да предприемат някакви решителни усилия да привлекат вниманието ви към себе си и да ви направят впечатление.