Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес звездите са изцяло на ваша страна!

Овен- Макар този ден да не може да се нарече лек, вие напълно можете да го преживеете и без загуби. Главната трудност се състои в това да устоите пред съблазните и да не се поддадете на провокациите.

Телец- Този ден повече подхожда за работа, отколкото за развлечения. Да се избягва престоя в съмнителни компании и лекомислените изказвания. Подобряване на личните отношения ще има при тези, които са готови да си признаят своите грешки и да не ги повтарят в бъдеще.

Близнаци- Научете се да пазите личната си сила и да не позволявате на чуждото мнение да ви отклони от следване на собствената ви истина. Бъдете внимателни към роднините си, особено към по-старите от вас - не са изключени конфликти.

Рак- Жизненият ви потенциал е значително намален. Може да се чувствате отпаднали и да загубите интерес към обичайните си занимания. Не е лош денят за влюбените, но въпреки това съществува вероятност за дребни спречквания.

Лъв- Не зацикляйте върху една работа, а обърнете внимание и на други неща. Същото важи и в личните ви отношения. Ако не можете да разговаряте с любимия човек по една тема, прехвърлете разговора върху друга тема.

Дева- Денят е удачен, макар и не особено продуктивен. Днес не сте готови за сериозен труд, затова пък сте настроени за почивка и приятно прекарване на времето. Емоционалният фон е стабилен, настроението е добро.

Везни- Ако не изпитвате радост от живота, от работата си, от личните връзки, може би е време да се вслушате във вътрешния си глас. Следвайте повелите на сърцето си, бъдете верни на своята истина, на собствените си желания.

Скорпион- Преумората не е желателна, а напротив - правете колкото можете повече почивки. Възможни са парични постъпления, които ще позволят да направите отдавна планирани покупки или да решите някои битови проблеми.

Стрелец- Звездите са на ваша страна. Можете да се движите напред, да действате по вашите цели - няма да имате затруднения. Помощници навярно ще се намерят, но именно вие трябва да ръководите всичко.

Козирог- Изпълнени сте с противоречиви стремежи и желания, които не могат да се изпълнят в този ден. Полезни ще бъдат съветите и препоръките на хора, отнасящи се към всички проблеми със здрав хумор. Това ще повдигне настроението ви и ще ви избави от унинието.

Водолей- Вашите стремежи са твърде разнообразни, а възможностите прекалено ограничени, което може да се яви причина за вашия душевен дискомфорт. Обаче появяването на нови помощници или съюзници може да промени ситуацията към по-добро.

Риби- Чрез полагане на малко усилия ще можете да завършите започнатото. При първа среща ще направите неотразимо впечатление и даже може да разбиете нечие сърце. Главното е, твърде да не се увличате, за да не пропуснете същественото.