Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес сте в плен на доброто настроение

Овен- Добре ще е за вас, ако общувате днес по-избирателно. Денят може да се окаже напрегнат, служебният график да бъде интензивен. Времето няма да ви стигне, затова преминете направо към същественото.

Телец- На фона на днешните събития животът ви ще протече спокойно и без съществени изменения. Тук там може да възникнат малко по-необуздани емоции, да проблеснат искри, но само при отделни единици от вас.

Близнаци- В някои отношения ще е сложен ден. От една страна нищо съществено няма да се случи, но от друга ще усещате някакво напрежение, което сякаш ще витае около вас. Творческите личности сега са в застой.

Рак- Придържайте се към уединеност и спокойната обстановка. Ниският тонус може да ви направи податливи на отрицателни влияния и това да е повод за проблеми в личните ви отношения. Неутрално време за деловите срещи.

Лъв- Днес ще „лазите” по нервите на партньорите си. С реализацията на сериозните проекти ще трябва да почакате още малко. Може да ви се появи някаква натрапчива идея, която няма да ви даде дълго време мира.

Дева- Имате натрупана енергия, която се нуждае от освобождение, но по-добре да я канализирате в нещо по-позитивно и полезно. Днес може да възникнат интелектуални несъгласия и различия в гледните точки с другите.

Везни- Значими събития не се очакват през днешния ден, но ще преминете през сложната гама на чувствата. Търсите яснота в личните си отношения, която така и не намирате. Не са изключени непланирани срещи.

Скорпион- Ден за рутинна работа и нищо повече. В отношенията с някой ще изпитате големи затруднения. Чувствата ви взаимно ще охладнеят. Вие сте малко повече пристрастни в преценките си, отколкото е необходимо.

Стрелец- Денят ще ви носи добро настроение и ще виждате всичко в розови краски. Излъчвате самоувереност и сила. Ще имате приятни срещи и изненади, нови запознанства с хора със сходни на вашите интереси.

Козирог- Преди да преминете към изпълнението на нови проекти, трябва да създадете нова и стабилна структура. Внасянето на ред и хармония на работното ви място е крайно наложително в този момент.

Водолей- Не сте застраховани от неприятности през днешния ден, но ще запазите състоянието на духа си въпреки трудностите. Добър момент да си направите равносметка. Вашата аура е силна и привлича вниманието на другия пол към вас.

Риби- Днешният ден ще бъде доста ангажиран за мнозина. Не е благоприятно за финансови дела и сделки. Голяма е вероятността от парични загуби или просто няма да бъдете на сметка в делата си.