Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, денят ще ви донесе романтика. Риби, може би ви очаква ново запознанство.

Овен- Намирате се в състояние на напрежение и безпокойство. Възможно е да се пресекат интересите ви с тези на някой друг. Не прибързвайте в нищо. Вложете повече разум в действията си.

Телец- Още от сутринта ви очаква много работа. Не изпускайте този период, когато сте най-деловити, съобразителни, оперативни, мобилни. В резултат на утринната ви дейност може да се появи материал за размишления.

Близнаци- През деня физическото ви напрежение постепенно ще намалява, а емоционалното и умственото постепенно ще се увеличават. Ще имате разговор във връзка с неотдавна предприети действия.

Рак- Ден на добрите възможности, затова гледайте да не ги изпуснете. Лесно можете да се справите с настоящите проблеми. В действията си бъдете повече напористи и активни. Не предизвиквайте протести от страна на близките си.

Лъв- Благоприятно е за нови начинания, при условие, че сте уверени, че ще се справите с отговорностите си. Някои хора ще ви изкажат предложения, за които не сте и помисляли, но ще имат важно значение.

Дева- Отлично време за интелектуални занимания. Вашата способност да възприемате информация просто бие всички рекорди. Надценявате обаче вашите възможности и се нагърбвате с няколко неща едновременно.

Везни- От сутринта ще бъдете изпълнени с ентусиазъм. Каквато и да е действителната причина за вашето състояние, с най-голяма ефективност ще можете да използвате това в делата си. Вашето въображение може да се разпали не на шега.

Скорпион- Физическото натоварване или интензивната умствена дейност може да започне още от сутринта. При пътуване и контакти рискувате да сте в постоянно емоционално напрежение. Ще упорствате да узнаете нещо тайно.

Стрелец- Настроението ви за деня може да се окаже доста творческо, особено към вечерта. В любовните ви връзки ще се наблюдава повече романтичност, но и известна неопределеност. Засилва се физическото ви влечение към хора от противоположния пол.

Козирог- Днес не по-малко от обикновено се нуждаете от повече яснота. Преразгледайте своите планове и помислете как да ги оптимизирате. Ако изразявате по кротък начин вашите мисли, ще накарате другите да ви съдействат.

Водолей- Възможно е да имате интензивна работа с информация и документи. Прекомерното ментално напрежение може да окаже влияние върху състоянието на вашето здраве. Пазете се от провокации!

Риби- Денят обещава да бъде интересен, но само ако вие самите станете участници в събитията. Ще общувате с много хора и ще откриете, че това ви радва и ви носи удоволствие. Дори ще се сближите повече с някого.