Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони - не се поддавайте на съблазни, Риби - вслушайте се в партньорите си

Овен- Успехът на вашите дела ще зависи на сто процента от това, доколко сте изпълнителни и внимателни. Не пренебрегвайте дребните неща. Именно те могат да ви изведат до върха или да ви накарат да изпиете до дъно горчивата чаша.

Телец- Голяма е вероятността да останете раздвоени след интензивното си общуване с повече хора. Темите на разговорите ще бъдат преимуществено от практически характер. Обсъждането на дребните детайли ще ви заинтригува повече от мащабното планиране.

Близнаци- Важните въпроси за вас, свързани със семейство, деца, здраве, домашни грижи, обсъдете и с други хора. Така ще чуете различни гледни точки. Страничното мнение в някои случаи е по-обективно, отколкото собствените ви размишления.

Рак- Голяма част от времето си ще трябва да посветите на битовите и финансовите проблеми. Служебните въпроси също ще се нуждаят от специалното ви внимание. Възможни са малки парични постъпления от различни източници.

Лъв- На преден план ще се окажат не глобалните въпроси, а по-дребните дела от битов или професионален характер. Ще ви е трудно да се концентрирате дълго върху една задача. Подходящо време за обсъждане на въпросите с отплатата.

Дева
- Трудно ще намерите друг такъв ден подходящ за уединение, работа и шлифоване на детайлите. Ако имате да казвате нещо, ще го кажете на другите в прав текст. Тайна среща или пътуване.

Везни- Без труд ще съумеете да съчетаете изпълнителност и творчески подход при изпълнение на задачите. Ще можете да проявите пред другите своята осведоменост, съобразителност и практичност.

Скорпион- Звездната обстановка ви съветва да не се поддавате на съблазни. Отложете неприятните дела и грижи за следващият ден. Някаква връзка ще придобие допълнително значение за вас.

Стрелец- Днес от вас ще излезе чудесен посредник, консултант или информатор. Ще задавате от своя страна неудобни или уточняващи въпроси, за да си изясните някои моменти. Тези от вас, които трябва да усвоят нови методи, ще го направят бързо.

Козирог- Ако шефът ви извика на официален доклад или поверителен разговор, ще трябва да се съобразите с неговото настроение. Ако трябва положете допълнителни усилия. С партньора си по съжителство или по бизнес разговаряйте също с делови тон и не изпускайте главната цел.

Водолей- В днешния ден от вас се изисква не само широта на душата, но и способност за творческо мислене. Успехът на делата ви ще зависи от вашите съобразителност, изпълнителност и подвижност.

Риби- Вашият партньор може да се превърне днес във ваш критик, но със същата лекота е способен да стане и най-добрият ви съветник и консултант. Имайте нужното търпение да чуете и разберете това, което ви казва.