Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днес всички врати ще се отварят пред вас

Овен- Днес и въобще тези дни са ви силни и може да ги използвате по най-рационален начин. Всичко ще ви се удава безпроблемно. Вашата прямота и добронамереност ще направи и околните по-отзивчиви и любезни към вас.

Телец- При някои представители на Телците ще има упадък на духа, което събитие е свързано с рутината на всекидневието и липсата на емоции. Намерете най-после някакъв начин да промените нещо в живота си.

Близнаци- Днес е гарантирано, че няма да има нещастни случаи и неловки ситуации. Всичко останало зависи от желанието ви за действие и степента ви на активност. Бъдете по-икономични в харченето.

Рак- Не е подходящ ден за търсене на виновни лица. Ситуацията може да се окаже по-сложна, отколкото подозирате. Вместо да нервничите, гледайте да се наспите добре. Утрото е по-мъдро от вечерта, както и от предишния ден....

Лъв- Вас ви чака напрегнат ден. Не всичко ще върви по мед и масло, но не се косете за това, което не може да стане. Използвайте психотерапията на лисицата, която не може да стигне киселото грозде.

Дева- Можете да успеете, но просто не уцелвате момента. Не си давате ни най-малка сметка, че сте се превърнали постепенно в едно кълбо от нерви. Ще можете да разпуснете в приятелска среда, даже горещо ви се препоръчва това.

Везни- Слава на Бога, че вече се чувствате по-уверени в себе си. Точно това ви трябваше, давайте сега по-бодро. Здравето може да ви създаде известни притеснения. Една забележка към вас, че не сте достатъчно грижовни към собствената си персона.

Скорпион- Вземете превантивни мерки относно вашето здраве като лека диета, топла вана, редовен сън и пълноценен отдих. Избягвайте да се само съжалявате. Женските Скорпиони са по- предразположени към здравословни проблеми.

Стрелец- Ще имате поле за изява и възможност да докажете себе си. По- възрастни приятели или роднини ще ви бъдат от полза. Може да се очакват успехи в областта на предприемачеството и търговията.

Козирог- Днес сте твърде придирчиви към останалите. Възможно е те напълно да го заслужават, но и вие не бъдете толкова категорични и непреклонни. Всички грешат понякога, включително и вие.

Водолей- Вашата енергия леко започва да отслабва. Не се напрягайте да свършите хиляда и едно неща. Колкото успеете, толкова. Изпуснете ли положението здравословно, ще следва продължение. В смисъл, че ще отнеме дълго време.

Риби- Днес всички врати ще се отварят пред вас. Денят може да започне скучно, но после ще се радвате от душа. Понижената енергия обаче може да ви създаде проблем. Не се забърквайте в чужди игри.