Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците ще преминат към нов етап, Девите да се готвят за промени

Овен- Жизненият ви тонус ще спомогне да се справите с много от задачите. Проявете необходимата мъдрост и въздържание - това за съжаление е единственият способ да избегнете необмислени действия.

Телец- Денят в общи линии ще бъде праволинеен и обикновен за вас. Недейте да бъдете прекалено взискателни и претенциозни към партньора си, не злоупотребявайте с неговото търпение. Отделете повече време за лична почивка.

Близнаци- Денят ще бъде благоприятен и хармоничен. Звездите са готови да ви подкрепят в достигане на желанията и плановете. Рискувайте умерено. Вeчерта прекарайте в спокойна домашна или приятелска обстановка.

Рак- Днес имате голям потенциал. Мнозина са готови да преминат решително към нов етап от живота си, но първо трябва да се измъкнете от омагьосаният кръг на привичните обстоятелства.

Лъв- При общуването си ще съумеете да покажете вашето остроумие и добър вкус, но някои хора пак няма да могат да го оценят. Трудно ще ви е да стоите на едно място и да се съсредоточите върху каквото и да е.

Дева- Днес ще трябва да успеете да се приспособявате към непрекъснато променящите се обстоятелства. Ако намерите съмишленици, по-лесно ще успеете да осъществите плановете си.

Везни- Ден, в който трябва да намерите начин да проявите вашата ярка индивидуалност. Ще бъдете открити за всякакви контакти и общуване, дружелюбни ще сте към околните. Това, което сте започнали по-рано, сега успешно ще се развива.

Скорпион- Днес ще сте много добри в анализирането и правенето на изводи. Не се доверявайте на посредници. Постарайте се да изкарате деня спокойно, с чувство за хумор и не се стремете непременно да бъдете лидери.

Стрелец- Време на относително спокойствие, почивка и спокойно съзерцаване на настоящето, без всякаква излишна активност. Не пренебрегвайте вътрешният си глас, който ще ви подскаже накъде трябва да поемете.

Козирог- Вие ще бъдете в добра енергийна форма и в добро вътрешно равновесие. Лесно ще ви се удава умствената работа. В момента излъчвате силна аура и оказвате положително влияние върху околните.

Водолей- Проявете обичайния си оптимизъм. Околните също имат нужда от него. Отдайте се на по-засилена делова активност, но е рано за крупни действия. Всички прибързани решения могат да се окажат грешни.

Риби- Възможно е да не можете да намерите рационално обяснение на това, което се случва около вас. Не се и опитвайте. Скоро всичко ще се изясни от само себе си. Тогава ще разберете много неща.