Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес начертайте плановете си за бъдещето

Овен- Необходимо е да бъдете по-внимателни и предпазливи във всяка една работа. Овладейте своята властност и не се стремете непременно към лидерските позиции в съвместните мероприятия и колективните действия.

Телец- Вие сте активни днес в общуването и утвърждаването на собственото си мнение, в изразяването на интересите си и поради това този ден може да окаже нееднозначно влияние върху семейните и любовни отношения.

Близнаци- През днешния ден трябва да оцените и осмислите настоящето. Точно сега можете да си направите новите планове и да определите бъдещата си линия на поведение. Концентрирайте се само върху добри мисли.

Рак- Днес е благоприятен ден да построите плановете си за бъдещето. Възможно е да получите много ценен съвет от друг човек, въпреки вашата практичност и смелите ви решения. Прогонете тягостните мисли далече от себе си.

Лъв- Прекалената гордост и на Бога не се нрави. Не давайте външен израз на подобни изблици. Старайте се разумно да подхождате към всичко. Некадърността на някои хора може да стане проблем за вас.

Дева- Днес може да бъдете подложени на изкушения от различен характер. Намерете своята опорна точка. Чувствата ви ще бъдат интензивни, но променливи. Желанието за развлечение срещу желанието за пълен покой.

Везни- Днес можете да разберете някои истини чрез духовно осъзнаване или ще ви се проясни нещо чрез случайно приходяща информация. Не проявявайте прекалена грижовност към другите, защото благите ви намерения могат да отидат на вятъра.

Скорпион- Ден за натрупване на впечатления. Изостря се чувственото ви възприятие за света. За мотивацията на постъпките ви, отговорни ще бъдат емоциите. Промяна в настроението без видима причина.

Стрелец- Късметът определено е с вас. Дръжте здраво кормилото на живота. Ще постигнете желаното, но трябва да проявите по-голяма самоувереност в собствените сили, добра воля и повече оптимизъм.

Козирог- Днес можете да вземате важни решения при минимум информация. Стремете се да бъдете бодри и в приповдигнато настроение. Този ден не трябва да бъдете унили, а по-ведри. На поискана помощ не отказвайте!

Водолей- Подем на духовно равнище. Засилват се психическите ви способности. В днешния ден трябва да имате добри мисли, да правите добри дела и да казвате добри думи. По време на сън или в медитация може да получите отговор на въпрос, който ви вълнува.

Риби- Самовглъбете се и слушайте вътрешният си глас какво ви казва. Ако успеете да се справите с тази задача, ще достигнете до определено знание или прозрение за нещата около вас. Някои хора си играят с вашето търпение.