Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Променливо настроение за Овните. Везните да бъдат предпазливи

Овен- Луната в Риби превръща вашият постоянен бяг в забавен вървеж. Анализирайте отново ситуацията. Не е подходящ момент за вземане на сериозни решения. Настроението ви ще бъде променливо.

Телец- Ако имате кофти настроение, то е защото днес сте податливи на чуждите влияния, а не защото идва от вашия вътрешен център. Събитията също могат да въздействат върху вашия вътрешен мир.

Близнаци- В себе си ще стигнете до някои важни изводи и ще вземете някои сериозни решения. В отношенията с околните ще постигате лесно съгласие. Ако ви се предоставят добри възможности през днешния ден, не бива да ги изпускате.

Рак- Луната движи лъка си върху нежните струните на вашата душа. Някои Раци ще изпитват потребност от защитеност и сигурност. В този ден може да бъдете доста капризни и взискателни към околните.

Лъв- Денят е благоприятен за дейности, изискващи бързи действия и резултати. Донякъде може да се очаква непредсказуемо стечение на обстоятелствата. Интуицията ще ви подскаже най-добрата и изгодна позиция за вас.

Дева- Емоционалният подем ви дава силен импулс към творчески изяви. Съдбата ще срещне някои от вас с обичан човек от миналото. Това е знак, че напълно трябва да се освободите от взаимните разочарования и обиди, които сте си нанесли.

Везни- Вие можете да се окажете възнесени до небето или да пропаднете до самото дъно. Усещанията ви са силно изострени. Препоръките към вас са да бъдете особено предпазливи в този период.

Скорпион- Лесно могат да възникнат противоречия днес с околните и най-вече с хората, с които работите. За предпочитане е да се въздържате от намеси, даване на съвети или други подобни, защото накрая вие можете да излезете виновни.

Стрелец- Ключовата дума за вас днес е работа. Помислете какво ви се получава и какво не. Аналитичните ви способности ще ви помогнат да видите детайлите в собствените ви действия. Може да разчитате на подкрепа, ако ви е необходима.

Козирог- В моменти като този съществува вероятност да се увлечете по мигновена страст. Доверявайте се на вашето вътрешно “аз”. Ако вътрешното ви чувство показва, че има нещо смущаващо, бягайте веднага.

Водолей- Днешният ден е за самоанализ. Съществува вероятност дълбоко скритите проблеми да изплуват на повърхността. Само правилният подход ще ви помогне да решите тези задачи по най-добрия за вас начин.

Риби- Време на неразгаданите емоционални тайни. Луната ще провокира вашите емоции, но ще ви даде и допълнително сила да се справите с тях. Трудно ще ви бъде само с промените на настроението ви.