Автор
Woman.bg

Предстоят важни решения за Лъвовете и забележителни резултати за Стрелците

Овен - Посветете деня на общуване с близки и приятели. В службата ви, ако е спокойно, то семейният живот ще се нуждае от вашето внимание или обратно. Преосмислете последните събития, потърсете къде сте сбъркали.

Телец - Денят може да се окаже труден за мнозина от вас. Не се учудвайте, ако се почувствате отпуснати и изморени. Ще ви бъде трудно да съхраните енергийното си поле. Избягвайте напрегнати дейности.

Близнаци - Обстоятелствата днес няма да зависят от вашата воля и контрол. Ако пренебрегнете отговорностите си, то това може да доведе до сериозни проблеми. Не допускайте да заемате двойствена позиция.

Рак - Не е във ваш интерес да контактувате днес с ексцентрични и непостоянни личности. Вашата непоследователност в поведението може да ви донесе неприятности. Избягвайте неразумните спекулации.

Лъв - Днешният ден ще покаже вашите силни и слаби страни. Трябва да вземете важно решение. Не създавайте изкуствени проблеми и противоречия с другите хора. Зачитайте повече техните чувства.

Дева - Продължавайте да бъдете практични, рационални и педантични в работата си. Обаче не придиряйте за действията на другите повече, отколкото би трябвало и не търсете грешки там, където ги няма.

Везни - Подходящ ден за активни действия във вашата работа или бизнес. Възможно е да възникнат проблеми с деловите партньори, колеги или началници. Посветете повече време на себе си и вашите вътрешни проблеми.

Скорпион - Вероятно ще се почувствате объркани в любовните си отношения. Вашата привързаност може да се окаже повече разрушителна, отколкото градивна. Не задушавайте партньора си и не му дишайте във врата непрекъснато.

Стрелец - Инвестирайте вашата практичност, предприемчивост и организаторските си качества в нещо разумно и полезно. Ако подхода ви е правилен към нещата, ще постигнете забележителни резултати.

Козирог - Вашата упоритост и егоизъм ще ви направят глухи към добрите съвети на околните. Поведението ви ще бъде повече от противоречиво и ще бъдете съвсем ненадеждни през днешният ден.

Водолей - Сега сте съсредоточени най-вече в себе си. Набиват ви се в очи всички детайли, които досега сте пропускали. Аналитичните ви способности са на ход. Не съдете строго себе си. Постепенно през деня ще намерите своето умиротворение.

Риби - Дайте воля на собственото си остроумие. Възможно е да усетите, че не ви достига жизнена енергия. Ако преди сте хвърлили много сили, сега е необходимо да се пощадите и да не се напрягате.