Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес ще горите в собствения си огън

Овен- Разкъсвани от вътрешната си двойственост можете да почувствате разрив между вашата вътрешна и външна същност. Горите в собствения си огън, но ще опитате да се скриете зад някаква маска.

Телец- Вероятно ще имате “удоволствието” да се справяте с множество ситуации. Може да изпаднете в раздвоение или двойственост спрямо другите. Внимавайте малко повече от обикновено поради днешната си разсеяност.

Близнаци- За вас е време за познание. Вероятно ще направите различни открития. Ако ви преследват неразрешени проблеми, възползвайте се сега да намерите нов подход към излизане от дадената ситуация.

Рак- Възможно е днешният ден с нищо да не ви зарадва, но все пак може да намерите на какво да се посмеете. Ще се губите в някакви догадки. Способността ви да се съсредоточавате ще отслабне. Вниманието ви изцяло ще е насочено към вас самите.

Лъв- Денят е добър и перспективен за вас. Подходящ за оздравителни процедури и интелектуални дейности. Ще бъдете склонни да виждате около себе си хармонията и красотата повече, отколкото дисхармоничните явления.

Дева- Лунното влияние ще се отрази на интуитивното ви възприятие. По всяка вероятност ще се почувствате разсеяни и недостатъчно уверени в себе си. Трудно ще се справяте със своите емоции и ще контролирате реакциите си.

Везни- Склонни сте да говорите безкрайно и да давате рационални обяснения на своите чувства. Ще се появи потребност да свързвате своите духовни убеждения с умствените си разсъждения. Ще се усетите раздвоени по някакъв повод.

Скорпион- Сега набирате от лунната сила нужната ви енергия за успешните си интелектуални стремежи. Ще се пробудят отново някои ваши скрупули. Другите ще ви усещат като малко по-лекомислени.

Стрелец- Вашата природа ще е склонна към многостранност в своите проявления. Ще са характерни за личността ви качества като непостоянство, игривост, вятърничавост, шегобийство. Самите вие оставате скрити, но умеете да “надничате” в душите на хората.

Козирог- Възможно е у някои да възникне усещането, че губите почва под краката си. В нормалното си състояние се стремите към постоянство и стабилност, но сега сте склонни към промяна във вашите планове.

Водолей- Днешните вибрации засилват вашата и без това голяма общителност. Ще се чувствате точно на мястото си, макар че ще ви липсва достатъчно съсредоточеност. Сега изглеждате малко по-вятърничави.

Риби- Ако досега сте били скъпи на думи, сега отново ще станете приветливи и разговорливи. Лунните ритми ще се отразят на емоционалното състояние. Стремите се да покажете пред другите самоувереност, макар вътрешно да не се чувствате така.