Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес е вашият ден

Овен- Това е вашето време. Проблемите може да изиграят позитивна роля. Проявете лидерските си и организационни способности там, където считате за нужно. Отговорността в динамично развиващите се сюжети лежи върху вас.

Телец- Нужно е да се доверите на естествения ход на събитията. Обърнете внимание върху финансовата страна на нещата. В партньорството е възможно да настъпи неразбиране на един към друг.

Близнаци- Денят е благоприятен за активен отдих. Звездите покровителстват пътуванията и разходките на открито. Вашата прекомерна откровеност и бъбривост може да се отразят отрицателно на отношенията с околните.

Рак- Развитието на събитията ще бъде удачно за вас в някои отношения само. В семейството се очаква изпълнение на поети от вас обещания. Старайте се да използвате връзките си бързо и ефективно. Някои рискове ще дадат отличен резултат.

Лъв- Тенденциите са позитивни дори да се наложи да се откажете от нещо. Сега получавате повече власт и способи за влияние върху важни за вас ситуации. Може да има преломен момент в даден аспект от живота ви.

Дева- Денят е благоприятен да приведете личния си живот в ред. Планетите ви съветват все пак да бъдете сдържани. Възможни са финансови проблеми, ненужни разходи. Пазете се от глупави грешки.

Везни- Денят ще е сложен за повечето от вас. Някои задачи може да се окажат непосилни за силите ви. Лесно раздразнителни и твърде категорични в разсъжденията си ще бъдете. Това не може да не окаже влияние на общуването ви.

Скорпион- Денят ще се окаже удачен за много неща. Не се нагърбвайте с поемането на допълнителни отговорности. В същото време се старайте да не влизате в пререкания с хората около вас.

Стрелец- Трудно ще ви бъде да се съсредоточавате, затова избягвайте всякакво натоварване. В някои неща ще ви върви повече, за сметка на други, където ще се разочаровате. Възможно е важно събитие, което да е свързано с вас.

Козирог- Може да разчитате на небесно покровителство. В личния ви живот се очаква хармония. Ще се задълбочавате прекомерно в детайлите. Повечето факти ще се набиват направо в очите ви, но не го правете на въпрос.

Водолей- Възможно е да има някои изменения около вас, подготвени много преди това във времето. Личният ви живот може да получи нов импулс. Стар проблем ще намери неочаквано ново решение.

Риби- Денят може да бъде доста активен и изморителен за вас. Избягвайте разумно всеки вид претоварване както умствено, така и физическо. Въздържайте се от неуместни желания. Ако имате възможност, то направете си разтоварващ ден.