Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Напрегнати моменти за Телците. Девите щастливи в компанията на любимия

Овен- При Овните ще се наблюдава желание за доминиране на всяка цена. Стремежът към лидерство може да ви постави в условия на борба и конкуренция. Съществува опасност от провал в някое начинание.

Телец- Днес ще има напрегнати моменти и трудно ще намерите време за почивка. Вероятно ще се наложи да промените своите планове и да помагате за решаване на проблемите на ваши близки. Електрониката може да ви създава проблеми.

Близнаци- Избягвайте бързия развой на събитията и бързите решения. Вашата активност може да се прояви не съвсем конструктивно. Проявете повече отговорност към задълженията си, към поети ангажименти и дадените обещания.

Рак- Ден за активно включване в работата. Създава се основа за нови емоционални преживявания. Съгласието ви за компромиси ще увеличи шансовете ви за успех. Не закъснявайте за важни делови срещи.

Лъв- Любовните ви отношения са непредсказуеми. Главното е да се пазите от глупави грешки. Подходящ ден да докажете на началството си, че имате добри способности. Не се заяждайте с колеги.

Дева- Избягвайте ненужните рискове във финансовите дела. При някои от вас ще се наблюдава пик в чувствата. Ще се чувствате превъзходно с любимия човек. Когато сте зад волана, бъдете достатъчно предпазливи.

Везни- Избягвайте днес спорове с вашия сексуален партньор. Възможно е наистина да прави нещо неправилно, но просто проявете известно търпение. Състоянието на здравето ви не е твърде стабилно.

Скорпион- Денят сам по себе си е необичаен. В личен план ви очаква подем в емоциите и духовна близост с партньора. Съществува заплаха за финансовото ви положение. Бъдете предпазливи във вечерните часове.

Стрелец- Ако можете вие да вземете ролята на лидера, то нещата значително ще се подобрят. Постарайте се да бъдете по-подредени. Ще си спомните, че сте забравили нещо важно или пък да поздравите някого за рождения ден.

Козирог- Ден на емоционалното непостоянство, повишената възбудимост, което пък ще доведе до трудно себевладеене в напрегнати ситуации. Излишната самоувереност може да се смени с неувереност или отказ от каквито и да било действия.

Водолей- Благоприятните звездни аспекти ще въздействат върху положителния фон на днешния ден. Денят все пак е по-благоприятен за мъжете. Добре ще бъде от време навреме да сваляте розовите очила.

Риби- Емоциите и чувствата ще ви попречат за правилното вземане на решения през днешния ден. Съдбата може да реши да ви подложи на изпитание. Специално внимание изисква ситуацията вътре в семейството.