Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

На Раците им предстоят изпитания

Овен- Ако не влезете в ролята на дипломат, няма да успеете да се справите с проблемите и да постигнете споразумение там, където се изисква. В интимен план ви очакват приятни мигове, но само, ако вложите и вие усилие за това.

Телец- Денят носи самоилюзии, необмислени решения и загуба на енергия. Можете да си позволите малко разпускане на напрежението по какъвто начин най-добре почувствате това. Следвайте вътрешният си усет.

Близнаци- През днешния ден ще поддържате интензивни отношения с околните. Постарайте се да не изпадате в негативизъм и да запазите нужната доза търпение. Няма да сбъркате, ако се вслушвате във вътрешният си глас.

Рак- Предстои ви тежка и сложна задача. Чрез компромиси, привидно отстъпление и смяна на тактиката, ще успеете да се справите с настъпилите затрудненията около себе си. Не се изненадвайте, ако се появят семейни разправии.

Лъв- Жизненият ви тонус ще спомогне да се справите с много от нещата. Ще успеете само, ако реално оцените действителността и детайлно обмислите предстоящите си действия. До вас има някой, който е готов винаги да ви подкрепи.

Дева- През днешния ден сте подвластни на една импулсивност и всичко може да се очаква от вас. Много сте мнителни и вземате присърце това, което ви казват. Възможни са непланирани разходи.

Везни- Следвайте нормалният ритъм на деня. Ще бъде най-добре за вас да бъдете умерени, както в работата, така и в чувствата си. Не се поддавайте на провокации и действия на манипулиране от страна на другите.

Скорпион- Многото ангажименти ще ви накарат да се чувствате като разкъсани на части. Не позволявайте на другите да ви обсебят голяма част от времето. Нужно ви е много спокойствие, още спокойствие и една капачка коняк.

Стрелец- Днес хората ще бъдат лицемерни около вас и ще трябва внимателно да разгадавате какво се крие зад техните намерения или приказки. Бъдете предпазливи в общуването си, за да не станете техни жертви.

Козирог- Денят е изменчив, но постепенно всичко ще се стабилизира. Положете малко усилия да направлявате обстоятелствата, но не на всяка цена. Не рискувайте да потънете в разбора на грижите си.

Водолей- Денят носи малко противоречив характер. Въпреки това, обстоятелствата укрепват авторитета ви. Правите много добро впечатление и печелите с лекота доверието на хората до себе си. Старайте се да го запазите и за в бъдеще.

Риби- Денят за мнозина ще остане напрегнат. Важното е да не приемате всичко присърце. Възползвайте се от желанието на околните да ви помогнат, а в края на деня, предвидете нещо за душата си.