Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

На Лъвовете ще им върви, Девите ще срещнат хора от миналото си

Овен- Ще бъдете достатъчно целеустремени. Ако имате да изяснявате някой въпрос, пристъпете към реализация на плановете още от сутринта. Следобеда вече ще имате много изпуснати шансове. Въпросите, свързани със здравето имат приоритет.

Телец- Въпреки, че съдбата като цяло ви подкрепя, този период може да го почувствате отново като лек застой. Ако в нещо все пак не ви провърви, не търсете виновни. Скоро ще трябва да обърнете повече внимание на материалния аспект.

Близнаци- Днес не се препоръчва дълго да се търкаляте в леглото, защото това е най-продуктивното ви време на деня за комуникация, обмяна и обработка на информация и документи.

Рак- Вероятно ще се събудите с не много добро самочувствие, трудно ще ви се става от постелята. Ставате по-чувствителни и романтични. Изостря се интуицията ви. Възможно е да имате мистични настроения.

Лъв- Обстоятелствата изглежда ще се подредят по най-благоприятният начин за вас. Успеха на действията ви ще зависи от времето, в което започвате да действате. Най-добри резултати ще постигнете сутринта.

Дева- Събитията от днешния ден ще дадат богата храна за вашия ум. При това навярно ще забележите, че мислейки основно повече за миналото, отколкото за бъдещето, около вас се появяват хора, които не сте виждали доста отдавна.

Везни- Първата половина на деня е подходяща за решаване на семейните проблеми, за плащане на битови сметки и комунални услуги, наеми и други подобни. Втората половина е по-подходяща за скатаване, релаксация и пасивност.

Скорпион- Неумолимите обстоятелства няма да ви позволят да посветите времето си на по-приятни занимания като например активно развлечение или да се насладите на любовта. Каквото и да правите, гледайте много добре да организирате времето си.

Стрелец- Не е най-доброто време за умствена дейност, тъй като лесно ще бъдат допускани грешки. Мислите лесно се отнасят и водят до разконцентриране от конкретните задачи. Подходящо за посещение на храм, за благотворителност.

Козирог- Бъдете по-организирани и се посветете на материалните и професионалните си дела. Проектите, с които се занимавате, може да останат в пауза по независещи от вас причини. Правете строги икономии.

Водолей- Текущата ви работа има нужда да бъде вършена в уединение или спокойна обстановка. Това ще ви помогне да сложите в ред документите, мислите и плановете си. Не забавяйте, но и не прибързвайте с реализацията на вашите намерения.

Риби- Вслушайте се в мнението както на приятелите си, така и на опонентите си, и въпреки критиките, ще можете да почерпите много трезви преценки. Препоръчва се да отделите време за почивка.