Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвовете ще сияят с аурата си. Скорпиони, не пренебрегвайте партньорите си

Овен - Денят ще бъде благоприятен за личния ви живот, за любовта. Участието в обществен план обаче може да ви донесе неприятности. Избягвайте събиранията на много хора и не вземайте думата в спорове.

Телец - Избягвайте лъжите, фалша и илюзиите. Не подхранвайте празни надежди у другите. Може да придвижите някои ваши планове през днешния ден. Ако потърсят помощта ви, не отказвайте.

Близнаци - Ако можете да погледнете на сложните ситуации отстрани, това ще способства намирането на правилно решение за вас. Отделете време за любимите хора и измислете нещо интересно за вечерта.

Рак - Благоприятно за активни действия, за ръчна работа и за контакти. Необходимо е през целия ден да бъдете тактични. Възможни са конфликти с подчинени лица. Намерете време да се погрижите за собственото си здраве.

Лъв - Не е лошо днес да бъдете повече предпазливи, защото има вероятност да ви измамят. Увеличава се жизненият ви потенциал и се усилва излъчването на аурата ви. Благоприятно е за семейни сбирки.

Дева - Денят ще бъде малко напрегнат за вас и ще изисква сериозно отношение към отговорностите ви. Не се поддавайте на излишни амбиции, избягвайте импулсивността и необмислените решения.

Везни - Бихте могли да постигнете успех в любовните дела, но избягвайте чувството за собственост към партньора си и всякакви прояви на високомерие. Внимавайте, защото има рискове и в материалната сфера.

Скорпион - Избягвайте общуване със силните на деня. Не се натискайте да влезете в първите редици точно сега. Не се поддавайте на суетата и не правете излишни разходи. Партньорът ви ще изисква повече внимание от вас.

Стрелец -
Умерено изразходвайте силите си. Денят е благоприятен във финансов план. Планирани срещи и преговори ще минат успешно. Постарайте се да не бъдете прекалено взискателни към другите.

Козирог - Запомнете, че трябва да останете безпристрастни през днешния ден. Намерете утеха от напрегнатия ден в компанията на любимия човек или приятели. Нужно ви е известно разпускане.

Водолей - Необходимо е по-решително да действате. Възможни са малки неуредици и спънки, но не им отдавайте голямо значение. Намерете време за себе си. Намислете си едно желание или каприз и си го изпълнете.

Риби - Днес ще се чувствате прекрасно и ще имате добро настроение. И вие трябва да положите усилия да го запазите. Не надценявайте своите сили и възможности, иначе вечерта ще бъдете напълно изтощени.