Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, възползвайте се от предоставените ви шансове, Близнаци - очакват ви успехи!

Овен- Нужно ви е да запретнете ръкави и да се хванете здраво за работа. Не е добър ден за политически изяви или в обществен план. Бъдете внимателни при работа с режещи и остри инструменти.

Телец- Повишава се вашият жизнен потенциал. Ще имате добро самочувствие, което ще ви помогне в общуването и в работата. Съмненията на другите няма да ви разколебаят за това, което сте намислили.

Близнаци- Успехи ще имате в интелектуалната и творческа дейност, където ще се вдъхновите от нови идеи. Реалната ви оценка за действителността и собствените възможности ще ви помогнат да постигнете желаното.

Рак- Ще почувствате днес емоционален подем, но в никакъв случай не трябва да губите благоразумие. Денят ще бъде напрегнат в психологически план. Може би няма да ви се размине неприятен разговор на четири очи.

Лъв- Вашият творчески потенциал ще бъде на висота. Енергия и сила няма да ви липсват. Денят ще разкрие пред мнозина от вас широки възможности. Възползвайте се от предоставените ви шансове.

Дева- Денят може да ви донесе не малко двойствени ситуации, изискващи такт и задръжки. Повече внимание обърнете на професионалната сфера. Може да срещнете трудности с началството.

Везни- Днешният ден трябва да мине под девиза “бързай бавно”. Отрицателните изблици трябва да бъдат поставени под строг контрол, докато отминат негативните тенденции около вас. Пазете се от травми!

Скорпион- Днес сте настроени доста решително и нищо няма да ви попречи да се промъквате с лакти напред. Старайте се да не вършите необмислени постъпки, които да повлекат след себе си нежелани последствия.

Стрелец- Вашето вдъхновение и творчески потенциал нарастват неимоверно много. Обществените мероприятия ще ви позволят да разширите своя кръгозор и да удовлетворите душевните си потребности.

Козирог- Днес ще получите силни импулси, чрез които ще преодолеете всички препятствия по пътя си. Отделете си време да направите това, което сте намислили. Не пазете вашите желания в тайна!

Водолей- Тялото ви е изпълнено с живот. Изразете ярките напиращи чувства, които изпитвате. Ако сте решителни ще направите успешни крачки, ако сте пасивни - оставате в застой и няма да има развитие около вас.

Риби- Не позволявайте на случайните настроения да са водещи. Твърде лесно откликвате на желанията на другите и това ви прави уязвими. Проблемите ще ги решите само чрез нестандартни методи.