Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, не рискувайте. Скорпиони, обърнете внимание на половинката си!

Овен- Добре ще бъде, ако успеете да се справите с бушуващите емоции и натрупаното раздразнение. Успехът ще е гарантиран само при спокоен ход на събитията. Някои дългове ще се ликвидират от само себе си.

Телец- Съсредоточеността върху работата ви ще донесе добри резултати. Обезателно поддържайте връзка с близките ви хора през днешния ден. От романтичните похождения временно се откажете.

Близнаци- Интелектът властва над чувствата ви в днешния ден. Подходящо време за тайни мероприятия. Вашите действия ще дадат добър резултат, само в този случай, ако не причиняват вреда на никого.

Рак- Дали е удачен денят, е под въпрос. Зависи от различни неща. Много от тях ще стават така, както вие искате. Някои обстоятелства или срещи с хора могат да оставят особено отражение в душата ви.

Лъв- Старайте се да действате по план. Не се поддавайте на желанието си да рискувате - краят може да завърши по не най-подходящ начин за вас. Не е изключено професионално изпитание. Привечер напрежението ще започне да се разсейва.

Дева- Не е най-продуктивният ден за вас. Втората му половина е възможно да бъде по-напрегната от първата. Повишава се вероятността от възникване на различни ограничения, препятствия, трудности.

Везни- Не е изключено да се появят препятствия в делата, в следствие на предишни грешки, но едновременно с това ще получите и шанс да оправите всичко навреме. Интелектуалната работа днес трябва да има практическа насоченост.

Скорпион- Днес спокойно преценете вашите реални възможности и зарежете празните мечти. Обърнете внимание на партньора си и се постарайте да локализирате дребните различия между вас, както и причините за неразбирателство.

Стрелец- Малка е вероятността да се почувствате свободни и независими през днешния ден. По-скоро ще бъдете поставени пред необходимостта да изпълнявате задължения и отговорности /например професионални/.

Козирог- Денят няма да е лош, ако се придържате към повече дисциплинираност. Възможно е да се върнете към изпълнението на предишни планове. Дори в такава романтична сфера като любовта може да се появят някои неприятни моменти.

Водолей- Към бъдещите перспективи се отнасяйте с цялата сериозност, на която сте способни. В този ден едва ли ще можете да диктувате своите нови условия. Идеално време за нестандартни мероприятия и приятелски събирания.

Риби- Още в началото на деня ще трябва да се вземете в ръце и да се заемете с не най-приятните задачи. Нараства потребността ви от общуване, но не мислете, че можете да контактувате с когото ви падне.