Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, флиртът на служебното място ще ви разведри! Същото обаче не се отнася за Водолеите

Овен- Нетърпението ви трябва да бъде овладяно днес! И с бързи действия пак ще се забавят нещата. Възможно е да изпаднете в емоционален вътрешен конфликт. Не е благоприятно сега да правите публични изявления.

Телец- Дръжте под контрол финансовите си разходи, за да бъдат избегнати бъдещи проблеми. Внимавайте каква храна употребявате. Мъдър приятел ще ви даде съветът, от който се нуждаете в момента.

Близнаци- Запазете бистър ума си, защото ви чака напрегната интелектуална работа. Щадете нервната система и не я претоварвайте. Днес избягвайте всякакви спорове. Внимавайте при работа с документацията.

Рак- Не е изключено да ви се наложи да решавате проблеми, за които вътрешно не сте подготвени. Не загатвайте днес нищо за бъдещето, избягвайте да давате обещания, ако не сте сигурни напълно, че ще ги изпълните.

Лъв- Днешният ден е свързан с индивидуалното творчество, развитие на потенциалните възможности на човека, предоставени му от съдбата. Флиртът на служебното място ще ви разведри.

Дева-
Има вероятност днес да се почувствате изолирани от колегите си и това да доведе до емоционални и психически вълнения, потиснатост. Нужен ви е по-реалистичен и практически подход към живота.

Везни- Разумна ограниченост в контактите ще ви позволи да се съсредоточите върху решенията на главните дела. Въздържайте се от прекалена активност в действията и бъдете внимателни при пътуванията.

Скорпион- Просветлен и енергийно открит ден. Посветете го на самоусъвършенстването си, задоволете собствените потребности. Това ще ви освежи и зареди с нови сили за следващите дни.

Стрелец- Вашата жизненост води до добро настроение. Подтиснете чувствата за собствената си значимост и величие. Успех в личните дела и сред противоположния пол. Проявете повече предпазливост в бизнеса.

Козирог- Ден, в който носите двойно повече отговорност за всяка казана дума, за всяко свое действие. Довършете започнатото. Не е изключено да бъдете провокирани и подтиквани към определени действия.

Водолей- Този ден е свързан с индивидуалното творчество, с развитието на потенциалните възможности на човека, предоставени му от съдбата. Страничните интимни връзки могат да доведат до проблеми.

Риби- Сега е време за решителни действия. Добрата организация на делата ви ще спомогне за по-добрите резултати. Днешният ден носи за вас голяма потребност от любов, разбиране и топли отношения.