Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес се отдайте на творческия си потенциал

Овен- Днес ще получите хиляда и един твърди импулси, чрез които ще започнете да преодолявате всички препятствия по пътя си. Отделете си време за това, което сте намислили. Не скривайте вашите желания, точно обратното - изразете ги!

Телец- Колкото по-взискателни ставате към околните, толкова по намаляват шансовете ви да ви помогнат. Не си давайте вид, че домашните дела ви носят само положителни емоции и се явяват най-увлекателното нещо на света.

Близнаци- Ден на условностите. Благоприятно е за обществена дейност. Днес ви се дава голяма свобода и поле за действие. Ще изпитате вътрешна нужда за самоутвърждаване. Нови възможности и предложения.

Рак- Ако чувствате, че губите енергия, отстъпете. Може да ви е необходим отдих и възстановяване. Има вероятност за неочаквани възможности, които биха могли да подобрят положението ви. Възползвайте се, но с необходимата предпазливост.

Лъв- Вашият творчески потенциал ще бъде на необходимата висота днес. Енергия и сила изобщо няма да ви липсват. Денят ще разкрие пред повечето от вас широки възможности, от които трябва да се възползвате.

Дева- Днес сте твърде пасивни. Помислете колко дълго ще ви устройва това положение. Проявете повече инициативност и активност. Да плувате по течението може и да е по-удобно, но не и във вашия случай.

Везни- Старайте се внимателно да слушате какво ви говорят, дори когато сте убедени, че няма да узнаете нищо ново. Нюансите и подробностите, които ще станат очевидни ще ви накарат да промените отношението си към чутото.

Скорпион- Денят ще бъде напрегнат в психологически план, но пък ще почувствате емоционален подем. В никакъв случай не трябва да губите благоразумие. Не позволявайте на случайните настроения да бъдат водещи.

Стрелец- Вашият ангел хранител иска да придаде нов вкус на живота ви. Иска да ви научи да гледате с благодарност на всичко около себе си и да живеете съзидателно, затова ще се погрижи да ви защити от неудачите. Ще кипите от енергия и сила.

Козирог- Ако сега се опитате да решите всички проблеми с един замах, то само ще усложните ситуацията. Именно затова следва да си съставите добре обмислен план за действия, а после вече да решавате възникващите проблеми по реда на тяхното постъпление и актуалност.

Водолей- Успехи ще имате в интелектуалната и творческа дейност, където ще се вдъхновите от някакви нови идеи. Трезвото ви възприятие на действителността и собствените възможности ще ви помогнат да постигнете желаното.

Риби- Днес вашият ум е много активен и убедителен, привлича едни хора и отблъсква други, добро време за умствена работа. Може да възникнат интелектуални несъгласия и различия в гледните точки.