Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, денят е плодотворен за вас. Риби, мечтайте и планирайте.

Овен- Днес сте склонни да преувеличавате малко своите възможности и сили, готови сте да рискувате. Към всичко това ви подтикват нарасналото чувство на оптимизъм и ентусиазмът ви, но тяхната продължителност няма да е дълготрайна.

Телец- Много е важно е да съхраните присъствие на духа си във всяка ситуация. По-здравословно за душевното ви равновесие ще е да не се намесвате по никакъв начин в разрешаване на спорове, още повече ако не ви касаят пряко.

Близнаци- Днес ще се изявите като неординарни личности. Удачен ден за познавателна дейност. Времето отдадено на учене, четене на книги или сърфиране из Интернет, няма да бъде напразно и загубено.

Рак- Днес ще почувствате, че отново ставате по-чувствителни, страстни и раними, затова не са изключени и крайности в проявата на чувствата ви, които ще надделяват над разума. Ще имате склонност към даване на необмислени обещания.

Лъв- Днес не трябва да се отдавате на мързела- този ден обещава да бъде плодотворен. Може дори да има важни промени за вас. Постарайте се да се доверите на любимия човек. Може би ви е приготвил/а приятен сюрприз.

Дева- Денят може да се окаже проблемен и труден за повечето от вас. Не забравяйте, че преди да предприемете каквито и да било решения и действия е необходимо да проучите подробно ситуацията.

Везни- Изостря се чувството ви за справедливост, което ви подтиква постоянно да защитавате другите. Днес за вас ще са присъщи прекалена доверчивост, стремителност и необмислени постъпки, както и праволинейност. Бъдете внимателни!

Скорпион- Ден за изправяне на стари грешки и получаване на награда от съдбата за добри дела. Ако вече сте срещнали човекът на мечтите си, то именно сега отношенията ви могат да преминат в по-сериозна фаза.

Стрелец- Денят изисква от вас повече сдържаност и да не се поддавате на поривите си. Контролирайте собствените си желания, особено когато се касае за материални разходи. В някои отношения няма да ви достига енергия и желание да довършите започнатото.

Козирог- Неподходящо време за пътуване и командировка. Възможни проблеми от всякакво естество. Пазете силите си. Няма смисъл да се връщате към стари чувства, спомени от миналото и възобновяване на прекъснати отношения.

Водолей- Днес около вас може да се появи настойчив поклонник/чка. Трудно ще ви бъде да се справите и с вашите чувства /като цяло/, но поне се постарайте. Денят способства себеизразяване и уединение.

Риби- Днес мечтайте и стройте хубави планове - те непременно ще се сбъднат макар и по-късно, но по-добре така, отколкото никога. Иначе не започвайте нови действия, ще бъдат обречени на трудности и проблеми.