Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес сънищата дават отговори на много въпроси

Луната е в знак Дева. Девата отговаря за органите на храносмилателната система. Пластични и всякакви други операции в областта на стомаха се забраняват. Подходящо време за маникюр и педикюр. Благоприятно е за очистителни процедури, вана, сеанси по арома- и фитотерапия. Може да работите върху натоварване на мускулите на краката и после да правите контрастни обливания на бедрата. Положителен ефект дават и различните процедури на стъпалата. Състоянието на кожата зависи от качеството на храната и работата на храносмилателната система. Промиване на червата е нежелателно. За стимулация на работата на червата може да изпиете 1 чаша гореща вода на отделни глътки. Салати от свежи зеленчуци ще окажат положително въздействие. Девите да се постараят да запазят вътрешно спокойствие и да не се разстройват от дреболии. Жените от всички знаци трябва да помнят правилото: „Сънят е по-сладък от мед”. Използвайте възможността да направите обмислени и практични покупки (хигиенични средства,, натурална козметика и екологично чисти продукти). Вечер след като сте почистили лицето, обтрийте лицето си с тампонче напоено в бяло или червено вино вместо лосион. Добре е да носите планински кристал в себе си, който притежава способността да изчиства аурата и да обира негативните влияния, да снема стреса и алергични проявления. Ако в този период използвате оранжев цвят в дрехите, това ще се отрази благоприятно върху самочувствието ви.


13-ти лунен ден продължава до 17:23ч (виж информацията от вчера);

14-ти лунен ден започва от 17:23 и продължава до 18:26ч на следващия ден. Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове. Добре е да се работи с информационното поле. Музиката действа особено благотворно върху състоянието на душата. При достатъчно тренировки може да се отвори третото око. На битово равнище е добре да се започнат важни и дълговременни дела. Денят е добър за промяна на работата, за начало на пътуване, за хазартни игри. Не е подходящ за раздяла, за разводи, за съдебни дела. Не се препоръчва употребата на парфюми и друг аромати. Може да обхване тъга и мъка някои хора. Тези, които ги изпитат, както и онези, които имат лоши мисли, сега е полезна за тях физическата работа.
Добре е да се очисти организма от шлаки и отрови с течности. Използвайте солени продукти, избягвайте сладки и горчиви. Болести започнали сега като правило отминават бързо. Психиката може да се претовари, честите смени в настроението могат да окажат влияние върху делата.

Подстрижка – Подходящо е за подстрижка. Тя не само ще укрепи вашите коси, но и ще подобри финансовото положение, а късметът отново ще обърне лице към вас.

Сънища – В съня си можете да откриете символични отговори на най-важните жизнени въпроси. Сега подсъзнанието се опитва да ви подскаже какво трябва да правите, за да постигнете успех. Доверете се на вътрешното си усещане и интуицията. Не трябва да включвате страничен човек в тълкуването на сънищата си.