Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, стар любим се задава на хоризонта!

Личен ден на отговорност и адаптиране. Работата или семейството могат да бъдат източник на грижи и да ви създават някои проблеми. Денят е подходящ за някои събирания, гости. Препоръчително е да се избягва пътуване. Добри изгледи за творческа дейност. Въздържайте се да влизате в конфликт с друго лице. За някои денят ще е ключов за любовта и обвързването. В сутрешните часове е възможно неочаквано събитие.

Овен- Днес сте прекалено раздразнителни и подвластни на променливото си настроение. В случаите на спорове, всички ваши старания да постигнете помирение ще бъде само наливане на масло в огъня. Опитите да започнете нещо ново няма да се увенчаят с успех.

Телец- Може би е по-добре да не планирате делови срещи през този ден. Постепенно ще започнете да губите чувството си на самоувереност. Нараства възможността да получите здравословно неразположение на нервна почва.

Близнаци- Ако присъствате в компания, вие вероятно ще се превърнете в нейната душа. По въпросите свързани с парите, постарайте се да не рискувате. На пръв поглед може да ви се стори примамлива възможност, но в същност не е така.

Рак- Днес вълнуващите ви проблеми ще застанат пред вас в пълния си блясък. Препоръката към вас е по-малко да вдигате врява и да се суетите, да не влизате в спорове и да не губите много от безценната си енергия.

Лъв- Денят няма да бъде богат на събития. Вашата сдържаност ще бъде възприета от близките ви като проява на невнимание, което може да доведе до недоразумения и обида от тяхна страна. Нарастват вероятностите за възникване на нова романтична връзка.

Дева- Денят предвещава трудности в отношенията ви. Възможно е да ви се струпат неочаквано домашни проблеми и да се наложи да се погрижите за някой близък човек. Има вероятност да се възобнови ваша предишна сърдечна връзка.

Везни- Денят може да ви поднесе двойствени ситуации, които неминуемо ще изискват вашите такт и въздържание. Не е изключено да се наложи да оправяте стари сметки за уреждане. В края на деня е възможно да има неочакван обрат.

Скорпион- През днешният ден ще бъдете в ролята на твърде зает и деятелен човек. Ще водите активен живот през целия ден, ще бъдете в постоянно движение, но това заплашва с отслабването на енергията ви и имунитета.

Стрелец- Ще има много думи казани на висок тон. Възможно е да се почувствате несправедливо обвинени в нещо. Трудностите, които ще срещнете през днешният ден ще можете да отстраните с повече упорити и енергични действия.

Козирог- Ще изживеете спокоен и стабилен ден. Всичко ще бъде както обикновено, без всякакви форс-мажорни обстоятелства и ще се намирате в завидна хармония на тяло и дух. Някои от вас ще се отдадат на тайнствен флирт.

Водолей
- Необходимо е да се определят ясно бизнес целите ви и да се съобразят с някои общи интереси. Трудно ще ви е да се съгласите на компромис, но настоящите условия не позволяват отклонение и прилагане на личната ви воля.

Риби- Можете да се захванете с по-сложни дела през днешния ден. Незначително събитие може да ви развали настроението още от сутринта. А вечерта ще станете още по-раздразнителни. За ваше добро е да избягвате пререканията и споровете.