Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Денят ще върви като по вода за Водолеите

Овен- Добри са идеите за благотворителност. Въпреки, че се стремите да бъдете първи, това не е ден за конкурси и състезания. Основно вашето агресивно и импулсивно поведение може да попречи на делата ви.

Телец- Късметът е на ваша страна, но не трябва да се прекалява. Вслушайте се в съвета даден ви от мъж - може да се окаже твърде навременен. Настроението ви днес ще зависи от обстоятелствата, в които ще се окажете.

Близнаци- Не очаквайте чудеса днес. Посветете деня на обичайната си работа. Приемайте чуждото мнение ни повече, ни по-малко и не забравяйте, че всеки си има свой личен опит и своя жизнена позиция също като вас.

Рак- Денят ви носи положителни тенденции, но не се отпускайте. Не трябва да показвате своята уязвимост, а да владеете самоконтрола. Днес бихте могли да съчетаете и несъчетаемото. Може да направите и някои нововъведения.

Лъв- За делова активност, важни решения, сключване на сделки и договори не е съвсем удачен този ден. Бъдете предпазливи при капиталовложения и спекулации. Може да понесете материална загуба по своя вина.

Дева- Денят се очертава да бъде спокоен. Не се очакват извънредни ситуации. Ни повече, ни по-малко работа. Не рискувайте днес да се занимавате с финансови дела. Трябва да се съсредоточите върху някои формалности.

Везни- Не допускайте да ви замесят в малки сплетни и интриги. Изобщо не си струва да си създавате излишни неприятности. Външният ви вид трябва да бъде на необходимата висота. Отделете внимание и на душевното състояние.

Скорпион- Сложен и противоречив ще е денят. Интуицията ви може и да ви подведе, затова не предприемайте необмислени и необосновани действия. Колкото по-спокойно е вашето поведение, толкова по-добре ще е и за вас и за другите.

Стрелец- Ако сте открити към всичко ново - това е вашият ден. Готови сте да експериментирате, но нека благоразумието да не ви напуска все пак. Запретнете ръкави и търсете изход от създадените ситуации.

Козирог- Денят може да ви поднесе своите малки сюрпризи. Някои ваши дела могат да се отложат за неопределено време. Не претоварвайте своя организъм с напрегната работа. Проявете повече милосърдие към себе си.

Водолей- Денят не е отреден за трудови подвизи, но всичко ще върви като по вода. Звездите ви съветват да действате по-прагматично. Престанете да нервничите и да се безпокоите, защото всичко е под контрола на съдбата.

Риби- Постарайте се по-малко да се вслушвате в съветите на останалите. Възможно е те да са прави, но по-добре вярвайте на себе си. Доверете се предимно на своя опит и знания, единственото най-сигурно нещо.