Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Денят ще донесе нов късмет на Скорпионите

Овен- В процес на търсене на най-точното и безгрешно решение, с лек тласък /типично във ваш стил/ ще подпомогнете ситуацията около себе си в направление подобрение на обстоятелствата. Запазвайте повече търпение и продължавайте напред.

Телец- Днес и най-дребното нещо може да се превърне в успешно основание за вас. С повече старание ще успеете във всичко. Късмета естествено ще ви съпровожда. Постарайте се да се справите с всичките си отговорности.

Близнаци- Днес вашата прямота и откровеност могат да не ви съдействат за доброто разбиране с околните. Може да ви предложат интересно участие в дългосрочен проект, но не се хвърляйте на сляпо.

Рак- Щателно проверявайте днес всяка информация, която достига до вас и внимателно обмисляйте всички предложения. Ако наденете розовите очила ще видите света в много по-привлекателна и приятна светлина.

Лъв- През днешния ден вашето настроение може да бъде развалено от малки недоразумения и леки разочарования. Нямайте твърде много очаквания към околните. Не взимайте всичко присърце.

Дева- Не пасувайте пред сложните ситуации в днешния ден. Можете всичко да преодолеете. Освен това помнете, че трудностите носят опит и каляват характера. Постарайте се да се отнасяте философски към всичко случващото се.

Везни- Не скривайте вашите желания, точно обратното - покажете ги! Ако тези около вас са забравили правилата на честната игра, то тогава вие също можете да ги нарушите и съвсем спокойно да си умиете ръцете след това.

Скорпион- Днешният ден като нищо може да ви донесе нов късмет. Заедно с това ще получите добри похвали и ще преобладава доброто ви настроение. Какво повече може да се добави към това?

Стрелец- Днес сте склонни да действате на принципа „каквото почукало, такова се обадило”, но вместо да се впускате в действие така импулсивно и амбициозно, помислете и за евентуалните последствия, които може и вас да засегнат в крайна сметка.

Козирог- Денят носи, както положителни, така и негативни тенденции, но въпреки всичко, може да мине и без сътресения. Подчинете се на волята на обстоятелствата. Заемте се да свършите това, което отдавна все отлагате.

Водолей- Проблемите ще се въртят около битовите грижи най-вече. Вашите планове ще се реализират най-добре в сътрудничество с други хора, но те трябва да бъдат подбрани много внимателно.

Риби- Възможно е обстоятелствата да ви наложат да направите малко жертвоприношение. Ще трябва да преценявате точно и правилно ситуацията и това, което се иска от вас. Неразумни рискове не предприемайте!