Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Денят обещава промени за Везните. Водолеите ще сгрешат, ако действат импулсивно

Овен- Вашите инициативи могат да срещнат противодействие, а вашата настойчивост може да доведе до сериозни проблеми във взаимоотношенията с хората. Споровете не са нужни на никого.

Телец- Вашият ум работи в пълен капацитет и интензивно изследва всичко, което се случва. Вие можете да бъдете твърде натрапчиви или властни при излагане вашата гледна точка през днешния ден.

Близнаци- Днес всеки лесно може да ви извади от равновесие. Няма да ви достига решителност дори за най-простите решения. Вашата енергия е отслабена, а емоциите лесно могат да излязат извън контрол.

Рак- Днес ще бъдете лесно обидчиви и това може да затрудни отношенията и разбирателството с околните. Мнозина ще се сблъскат с препятствия, които са по-скоро от психологически характер.

Лъв- Ще бъдете център на заслужено внимание, а това ще ви донесе приятни емоции. Покрай вас изобщо няма да се скучае, а чувството ви за хумор ще разведри доста хора. Внимавайте единствено за здравето си!

Дева- Доверявайте се само на близките си или на тези, в които се чувствате напълно сигурни. Избягвайте да давате обещания. Има опасност да изпаднете в глупаво и неуместно положение пред други хора.

Везни- Ще се чувствате в хармония със силите на природата. Ще ви завладеят нови впечатления. Засилва се желанието ви да въплътите новите си идеи. Много е възможно около вас да се случат някакви промени.

Скорпион- Приберете на топло мелодраматичния си вид. Така и така няма да ви върши повече работа. Откъснете се от детайлите и погледнете ситуацията в цялостен вид. Не се заяждайте на дребно, защото не ви подхожда на достолепния вид.

Стрелец- Осуетяването на реализацията на някои от вашите намерения може да е достатъчно сериозен повод да се почувствате раздразнителни и ощетени. По-отрано трябва да вземете нещата в свои ръце.

Козирог- Може да възникнат служебни проблеми. От вашата реакция зависи дали нещата ще вземат по-остра форма. Вие преценявате активите и пасивите от създадената ситуация и последиците дали могат да ви засегнат.

Водолей- Определени фактори могат да ви подтикнат да се възпротивите на някои условности край вас. Ще сбъркате, ако действате бързо и импулсивно. Не установявайте нови отношения през днешния ден.

Риби- Сетивността ви е пробудена и действа с пълна сила, а това ще донесе нови и може би непознати усещания. Ако не си налагате самоограничения, ще преоткриете света с новото виждане.