Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес е време за романтични срещи

Овен- Денят може да бъде напрегнат, служебният график да бъде интензивен. Времето няма да ви стигне, затова преминете направо на същественото. Добре ще е за вас, ако общувате днес по-избирателно.

Телец- На фона на днешните събития животът ще протича спокойно и без съществени изменения.
Тук там може да възникнат малко по-необуздани емоции, да пробляснат някакви искри, но само при отделни единици от вас.

Близнаци- Обстановката ще бъде напрегната. Самочувствието ви ще се подобри в течение на деня. Тези, които имат вечерта романтична среща може да се окаже, че е била доста вълнуваща и емоционална.

Рак- Ден за рутинна работа и нищо повече. В отношенията с определен човек ще изпитате големи затруднения. Чувствата ви взаимно ще охладнеят. Вие сте малко повече пристрастни в преценките си, отколкото е необходимо.

Лъв- Днес може да възникнат интелектуални несъгласия и различия в гледните точки с другите. Имате натрупана енергия, която се нуждае от освобождение, но по-добре да я канализирате в нещо по-позитивно и полезно.

Дева- Днешният ден ще бъде доста ангажиран за мнозина. Не е благоприятно за финансови дела и сделки. Голяма е вероятността от парични загуби или просто няма да бъдете на сметка в делата си.

Везни- Придържайте се към уединеност и спокойната обстановка. Ниският тонус може да ви направи податливи на отрицателни влияния и това да е повод за проблеми в личните ви отношения. Неутрално време за деловите срещи.

Скорпион- Значими събития не се очакват през днешния ден, но ще преминете през сложната гама на чувствата. Търсите яснота в личните си отношения, която така и не намирате. Не са изключени непланирани срещи.

Стрелец- Малко сложен ден. От една страна нищо съществено няма да се случи, но от друга ще усещате някакво напрежение, което по-скоро ще витае около вас. Творческите личности са определено в застой.

Козирог- Мнозина ще бъдат обхванати днес от някаква необяснима меланхоличност. Поддръжката от близък човек ще ви насърчи да се отърсите от нея и да не се отказвате от плановете си. Ще трябва да се погрижите за множество дреболии.

Водолей- Околните ще бъдат леко изненадани от невероятният ви самоконтрол, който ще демонстрирате през днешния ден. Вие сами сте си напълно господари на своите желания и емоции.

Риби- В края на седмицата имате да се справяте с множество задачи, което ще отнеме почти цялото ви време, но това няма да ви тежи. Дори някои от вас ще се чувстват прекрасно, но вероятно си имат повод и за това.