Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес е вашият ден


Овен- Денят може да се окаже сложен за повечето представители на знака, изпълнен с доста активни действия и вземане на важни решения. Хора, които имат влияние над вас, ще наблюдават какво правите.

Телец- Не би могло да се каже, че е най-благоприятния ден за прояви на инициативи. За предпочитане е да не упорствате много. Ще трябва да преоцените някаква връзка. Не сте застраховани от неблагоприятно стечение на обстоятелствата.

Близнаци- Един удачен ден, който ще премине под знака на нравствената чистота и ще донесе на Близнаците душевно равновесие, повишена работоспособност и много положителни резултати.

Рак- Представителите на вашия знак могат да станат жертва на производствена интрига. Ще изхабите напразно доста време и нерви. Не влизайте в дискусии, не спорете с началството и не започвайте да се изяснявате.

Лъв- Днешния ден е добър за решаване на делови въпроси. Лесно ще се намерят поддръжници на идеите ви, но вие не забравяйте да им благодарите. Може да се каже, че ви очакват много приятни срещи.

Дева- В днешния ден твърде лесно ще грешите в преценката за околните, ще стигате до неправилни изводи. Може да се наложи да смените гледната си точка, но се стремете това да стане с нужното достойнство.

Везни- В днешния ден ви е необходимо нещо свежо. Ако успеете да съзрете прекрасните неща в живота около вас, такъв подход ще ви донесе само полза. В деловата сфера май губите контрол над делата, затова се замислете сериозно.

Скорпион- Много е важно да сдържате емоциите си днес. Постарайте се да бъдете внимателни и да не губите контрол. Пазете се да не вземате недостатъчно обмислени решения. Възможно е разочарование от страна на приятел.

Стрелец- Този ден може да е характерен с неочаквани обрати в събитията, с преживяване на известно разочарование, а на новите идеи не им е съдено да се въплътят днес. Вероятни са недоразумения от всякакъв вид.

Козирог- Следете внимателно всичко, което става на работа и се старайте да не допускате грешки. Ще се появи добър шанс за вас, но се старайте да не го изпуснете. Ново запознанство може да стане основа за започване на любовни отношения.

Водолей- Роднини от по-старото поколение ще имат нужда от вашите грижи и внимание. Ако намерете време за тях, благодарността им няма да има граници. Алтруизмът, желанието да споделите идеи с колеги или да окажете финансова помощ на приятели ще е характерно за днешния ден.

Риби- Любовните ви отношения изцяло ще зависят от настроението ви. Събитията около вас може да не се развият както ви се иска, но някои обстоятелства трябва да се приемат спокойно и без съпротива.