Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Благоприятен за Близнаците ден. Девите да внимават в отношението към партньорите си

Овен- Положението на звездите се отразява на вашето желание да се уедините, водейки аскетичен образ на живот и намалявайки количеството на контактите. Колкото и да е странно, това ще ви се отрази добре.

Телец- Денят е добър за общуване, но не и за бизнес. Не чакайте големи успехи в делата си. Смело можете обаче да си назначите срещи. Ще откриете вдъхновението там, където най-малко го очаквате.

Близнаци- Денят като цяло е благоприятен за вас. Може да имате всякакви изненади, както е възможно да получите странно предложение. Ако имате някакви идеи и предложения можете смело да ги изкажете.

Рак- Денят ще бъде многостранен в своите проявления. Множество фактори ще окажат влияние върху емоционалното ви състояние. Ще имате шанс да решите личен проблем. Не е за предпочитане да влизате в пререкания с по-възрастни от вас хора.

Лъв- Доста страстно ще подхождате към всичко, с което се захванете. В първата половина на деня може да настъпи известно объркване на нещата. Не поемайте никакви отговорности за други хора.

Дева- Поради несъгласуваност в действията или поради различие в мненията, може да имате известни неприятности или търкания с вашите партньори. Покажете се като по-зрели и по-разумни в тези ситуации. Няма да мине без компромиси.

Везни- Днес няма да сте в състояние да вземате конструктивни решения. Ако нещо ви липсва през днешния ден, то това е чувството за практичност и заземеност. Голяма е вероятността да правите грешки.

Скорпион- Ако имате проблеми, то те ще бъдат предимно от лица от противоположния пол. Опитайте дипломатично да изгладите нещата и да постигнете разбирателство. Старайте се да бъдете лоялни към своите партньори.

Стрелец- Днес добре ще върви при вас творческият процес. Измислете нещо приятно, с което да доставите радост и удоволствие не само на себе си, но и на половинката си. Оставете се на обстоятелствата.

Козирог- Днес можете да си позволите повече неща. Само не прекалявайте със своеволията. Малко скромност няма да ви навреди. Ще е необходима вашата своевременна намеса при решение на някакви проблеми.

Водолей- Малко странно ще изглеждате в очите на другите, но какво пък, нали обичате да ги провокирате. Не е изключено да имате разногласия с партньорите си. Ще мине обаче без тежки последствия.

Риби- Не е необходимо да се съобразявате с всички чужди мнения. Действайте така, както считате за нужно вие. Няма да е излишно да си направите нова самопреценка и да осмислите вашите приоритети.