Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Благоприятен ден за Близнаците

Овен- При вас по- голямата част от деня ще е непредсказуема. Вие сте доволни от себе си, но останалите не са съгласни с вашето мнение и продължават коментарите зад гърба ви. Сред най-близките си обаче срещате разбиране.

Телец- Днес може да срещнете трудности при осъществяване на вашите идеи, но трябва да останете последователни и да не се отказвате. Взаимоотношенията ви с околните и вкъщи стават леко напрегнати.

Близнаци- Денят ще е благоприятен и хармоничен. Звездите са в готовност да ви подкрепят в достигане на желанията и плановете. Рискувайте умерено. Планирайте вечерта с приятели и се забавлявайте.

Рак- Днес използвайте всяка една възможност да промените личният си живот към по-добро. Единственият способ да избегнете необмислени действия е да сте премерено въздържани в нужните ситуации и по-разумни.

Лъв- По-малко се напрягайте. Така или иначе няма да успеете да свършите цялата работа, наблегнете само на най-важното. Цялото това натоварване може да доведе нервната ви система до срив.

Дева- Днес може да завършвате започнатото. Някои маневри пък трябва да бъдат добре прикрити. В контактите си ще отстоявате повече своята гледна точка, без да зачитате мнението на останалите.

Везни- Днес ще ви трябват доста търпение и сили, за да издържите на напрежението през деня. Въпреки всичко е необходимо да проявите своята ярка индивидуалност по някакъв начин. На чашите на везните могат да бъдат поставени отношенията ви с някого.

Скорпион- Възможно е да не можете да намерите рационално обяснение на това, което се случва около вас. Не се и опитвайте засега. Скоро всичко ще се изясни от само себе си. Тогава ще разберете доста неща.

Стрелец- Относително затишие в професионалната дейност. Можете да се съгласите на всяко предложение в материален план, стига да не противоречи на чувството ви за нравственост. Пестете силите си, защото имате снижение на общият жизнен тонус.

Козирог- Както винаги сте с мярка практични и целеустремени. Въздържайте се от критики и прояви на безцеремонно поведение към други хора. Тогава в дома ви нещата ще бъдат по-спокойни, а личните ви отношения леки и свободни.

Водолей- Днес просто бъдете себе си и не се оставяйте да ви вкарат в никакви калъпи. Партньорските ви отношения ще се стабилизират значително. Можете да промените ситуацията, която не ви удовлетворява.

Риби- Днешният ден е многостранен в своите проявления. Всичко може да произлезе от това. Състоянието ви е малко неустойчиво. Поддавате са на меланхолично настроение, което ви пречи напълно да се отпуснете и да се порадвате на живота.