Автор
Десислава Недева

Звездите вещаят: Подарък от съдбата очаква Девите

Ето какво очаква всеки един знак до края на седмицата:

Овен

Миналата седмица беше доста тежка за вас, Овни, но тази определено ще успеете да си отдъхнете. Звездите ви предлагат спокойна комуникация както у дома, така и на работното място. Оставете напрежението и стреса зад гърба си и се насладете на приятни разговори с любимите хора.

Телец

Забавни и креативни, тази седмица направо ще сияете. Домът ще бъде центърът на вашата артистичност и промените по интериора не само ще освежат вас и вашия апартамент, а ще създадат приятна обстановка и за всички негови обитатели.

Близнаци

Тази седмица планетата на любовта Венера транзитира във вашия знак. Ще бъдете обаятелни и магнетични за противоположния пол. Излъчвате сексапил и загадъчност, които привличат околните и създават предпоставки за вълнуващи изживявания.

Рак

Не взимайте кредити и заеми през тази седмица, защото възможността от измами е повишена. Дори да имате финансови притеснения, опитайте да се справите сами или изчакайте поне началото на следващата седмица.

Лъв

Надценявате силите си, Лъвове. Опитайте се да слезете на земята и да прецените реалните си възможности. Не приемайте проекти с кратки срокове, ако не се чувствате достатъчно подготвени. Накрая щетите могат да се окажат повече, отколкото сте очаквали.

Дева

Очаквайте подарък тази седмица, Деви. Той може да бъде материален, който сте чакали дълго време и сте гледали по витрините, но може да бъде и подарък от съдбата, за който дори не сте мечтали. Очаквайте неочакваното.

Везни

Опитайте се да не се поддавате на излишна мнителност и обидчивост. Никой не иска да ви нарани или заговорничи срещу вас. Всичко е плод на вашето засилено въображение и висока емоционалност. Използвайте я за по-конструктивни занимания и ще видите, че не всичко е такова, каквото изглежда в главите ви.

Скорпион

Тежка седмица за Скорпионите. Очакват ги множество напрегнати ситуации, конфронтации и дори скандали. Опитайте се да запазите добрия тон и да балансирате в подобни заплетени моменти.

Четете още: 3 неща, с които всяка зодия може да се фука

Стрелец

По-емоционални от всякога, на Стрелците ще им бъде изключително трудно да вземат правилните решения. Ако имате належащи въпроси за решаване, по-добре изчакайте края на тази бушуваща от страсти седмица. Умът ви не е ясен в момента.

Козирог

Ще усетите силен призив за духовно израстване. Но не бързайте да се впускате в различни практики със съмнителна репутация. Успокойте се, послушайте интуицията си. Тя сама ще ви отведе към правилния път за вътрешно познание и усъвършенстване.

Водолей

Много ще мислите през тази седмица. Умът ви трескаво прескача от една идея на друга и направо сте на предела на прегряването. Често ще казвате едно, а ще правите друго, без дори да осъзнавате своето противоречие.

Риби

Стремеж към разширяване на знанията и желание за пътуване ще завладее представителите на зодия Риби. Възползвайте се от обзелото ви настроение и топлото време навън и изследвайте границите на своите възможности.