Автор
Десислава Недева

Звездите вещаят: Изобилие от изненади очаква Овните тази седмица

Тази седмица е особено благоприятна за Лъвовете и напрегната за Скорпионите. Вижте какво са подготвили звездите и на останалите зодиакални знаци.

Овен

Изобилие от изненади очаква Овните през тази седмица. Отпуснете се и им се насладете, защото определено ще бъдат от приятните. Вие сте пионери в живота, така че сме сигурни, че ще оцените новите възможности, които се разкриват пред вас.

Телец

Не всичко в живота ви ще бъде така, както сте си мечтали, но въпреки това няма да се оставите на лошото настроение да ви завладее. Вместо това потърсете алтернативни методи за развлечение и ще усетите и сладката страна на нещата.

Близнаци

Усещате ограничение по всички фронтове и това меко казано ви дразни. Опитайте се да не давате воля на нервното напрежение, защото има ситуации, които са извън вашия контрол. Оставете се на интуицията да ви води и се доверете на живота, който е приготвил най-доброто за вас.

Рак

Това определено няма да бъде вашата седмица. Исканията ви ще бъдат отхвърляни, трудно ще преценявате ситуациите, в които животът ще ви постави. Отложете важните ангажименти за следващата седмица.

Лъв

Сега е вашето време, Лъвове. Време е за щури купони и веселие, кипите от енергия и се чувствате точно на място, независимо къде се намирате. Възползвайте се и от високите температури навън и гребете с пълни шепи от живота.

Дева

Ако досега сте се чувствали особено чувствителни и не дотам практични, каквато е истинската ви природа, то тази седмица ще си върнете рационалното мислене и сякаш всичко ще си дойде на мястото. Ще се чувствате творци на своята съдба, а какво по-хубаво от това да усещаме контрола над собствения си живот.

Четете още: Каква майка сте според зодията

Везни

Работа, работа и пак работа. Не знаем дали лятната ви отпуска тепърва предстои или е вече зад гърба ви, но тази седмица сте далеч от ваканционното настроение, характерно за сезона. Ще бъдете точни и прецизни в работата си и ще свършите куп полезни неща.

Скорпион

Ще усещате вътрешно напрежение, сякаш сте разкъсвани между три посоки – работата така и не свършва, семейството изисква повече внимание, а душата търси почивка и забавление. Опитайте се да намерите време за всичко. Знаем, че можете да се справите.

Стрелец

Най-после ще ви остане време да се поглезите със своята половинка, Стрелци. А това е толкова необходимо за съживяване на отношенията помежду ви. Оставете децата при родителите си, кажете на приятелите си, че имате работа и отидете някъде само двамата. Няма да съжалявате за този избор нито минута.

Козирог

Усещате промени в живота си на всички фронтове. Не знаем дали ги очаквате или по-скоро се чувствате изненадани, но едно е важно – не се съпротивлявайте. Отдайте се на промените и се опитайте да се адаптирате към новите обстоятелства.

Водолей

Външните обстоятелства са особено благоприятни за вас, Водолеи, но внимавайте да не изпуснете късмета си, поради някакви вътрешни неразрешени конфликти, особено що се касае до любовните въпроси.

Риби

Лятото е времето, когато се отпускаме и правим неща, които ни доставят удоволствие. Но внимавайте с насладите, Риби, защото може да попаднете в ситуации на самозаблуда и нещата да излязат извън контрол, както с количеството алкохол, което консумирате, така и с флиртовете, които може да не са толкова безобидни, колкото ви изглеждат.