Представителите на зодия Водолей са непримирими и в много случаи непредсказуеми, което предопределя и любовните им отношения.

Днес ще засегнем темата за Водолеите, при които и планетата на любовта Венера е в знак Водолей, защото те изразяват чувствата към половинката си по особено необичаен начин. Вижте кои са трите причини, заради които представителите на този знак често остават неразбрани от половинката си.

1.Водолеите не пазят симпатиите си в тайна

Водолеите са открити, когато са силно привлечени от някого. Те не обичат да запазват чувствата си в тайна и лесно заразяват обекта на желанията си с харизмата си. Без значение дали изпитват единствено сексуално влечение или са влюбени, те показват емоциите си директно и понякога стават дори нападателни. Което не се харесва винаги от другата страна.



2.Те са бунтари

Това им качество се изостря, когато си избират половинка. Освен това те предпочитат човекът до тях да бъде непредсказуем и да ги провокира. Обичат да експериментират и винаги са привлечени от хора, които им предлагат нещо различно, а в много случаи те не са подходящи за тях.



3.Готови са да жертват всичко в името на любовта

Те са готови да пожертват дори и репутацията си пред другите, за да демонстрират любовта си към някого. Обикновено дамите, които имат Венера във Водолей, са екстравагантни и изглеждат по необичаен начин, а мъжете от своя страна обичат ексцентричните жени. Прекалената им жертвоготовност обаче би могла да бъде дори плашеща на моменти.