Автор
Десислава Недева

Тези 4 зодии ще имат страстна любов през лятото

Пролетта е в разгара си, а мисълта за лятото, топлите дълги дни, морските вълни и безкрайните нощни партита ни карат да се запитаме – какво ни очаква в любовта тази година.

Това особено важи за необвързаните представители на зодиака. Омръзна ли ви вече да бъдете излишната в компанията, единствената, която си няма гадже?

Е, време е да разберем кои 4 зодии ще срещнат любовта през лятото?

Телец

Вие сте необвързана и с радост бихте започнали нова връзка? Със сигурност няма да ви липсват възможности това лято. Съветът ни е само да се отпуснете малко повече. Не, нямаме предвид да се правите на такъв, какъвто не сте. Бъдете себе си, но се замислете какви промени може да направите в поведението си, които да бъдат здравословни за просперитета на вашите бъдещи отношения. Доза гъвкавост няма да навреди никому.



Лъв

Огледайте се наоколо, мили Лъвици! Навсякъде гъмжи от обожатели. Не се правете, че не ги забелязвате. Знаем, че напоследък сте доста придирчиви и капризни, но с това поведение може само да изпуснете онова готино гадже, което не спира да ви залива с комплименти и предложения за срещи. Снижете малко стандартите това лято и ще видите, че „заекът“ може да изскочи от неподозирани скрити „дупки“ във вашето обкръжение.



Четете още: Любовен хороскоп за всяка зодия

Везни

Планетата на късмета и просперитета Юпитер цяла година ще се къпе във вашия знак, скъпи Везни. Може още да не го осъзнавате, но имате огромни шансове да жънете големи успехи на любовния фронт. Като начало ви съветваме да си дадете ясна сметка какво точно търсите в един мъж. Щом веднъж си изясните това, проявете постоянство в мислите и действията си. Тази стратегия ще ви отведе право в обятията на правилния човек. А ние ви обещаваме, че ако следвате съветите ни, това ще се случи още в края на месец май.



Водолей

Ако сте в търсене на нов партньор в живота, то това е вашата година, Водолеи! Звездите определено са на ваша страна и дори обещават мъж на хоризонта в рамките на няколко седмици, до месец. Ако искате тази нова връзка да продължи за дълго, се уверете, че той е едновременно стабилен и готов да да ви даде нужната свобода. Ключът към успеха при вас се крие в баланса между тези две достойнства.